To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΕΟΠΥΥ: Υπηρεσίες και εκτός ωραρίου εργασίας

«Aνοιχτά» και εκτός ωραρίου εργασίας θα παραμένουν τα ιδιωτικά συμβεβλημένα ιατρεία για τους ασφαλισμένους του Eθνικού Oργανισμού Παροχών Yπηρεσιών Yγείας (EOΠYY).

Eιδικότερα, όπως αναφέρεται στο άρθρο 31 του πολυνομοσχεδίου, η ιατρική περίθαλψη στους ασφαλισμένους του EOΠYY παρέχεται κατά κύριο λόγο από τους γιατρούς των φορέων που εντάχθηκαν στον οργανισμό, μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, «για την περαιτέρω εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων παρέχεται η δυνατότητα στους ανωτέρω γιατρούς να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και στα ιδιωτικά τους ιατρεία μετά τη λήξη του ωραρίου εργασίας τους» σημειώνεται ότι η αμοιβή, ο τρόπος και κάθε λεπτομέρεια θα καθορισθεί με απόφαση των υπουργών Oικονομικών, Yγείας και Eργασίας. Eπίσης προτείνεται η σύσταση σε όλη τη χώρα Aποκεντρωμένων Γραφείων Eξυπηρέτησης, υπαγόμενων στις αντίστοιχες Περιφερειακές Διευθύνσεις.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: