To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ποια επαγγέλματα έχουν μέλλον στην Ευρώπη και την Ελλάδα

Τα «πράσινα» επαγγέλματα που σχετίζονται με την εξοικονόμηση ενέργειας και την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών, τα «λευκά» επαγγέλματα που αφορούν τον χώρο της υγείας, καθώς και εκείνα που σχετίζονται με τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, είναι αυτά που θα δημιουργήσουν μελλοντικά τις περισσότερες θέσεις εργασίας.




Οπως επισήμανε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο επίτροπος Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Λάζλο Άντορ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, θα γίνει προσπάθεια να κατευθυνθούν οι νέοι σ' αυτά τα επαγγέλματα. Ο κ. Άντορ γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι η Επιτροπή προσπαθεί να προωθήσει συγκεκριμένο σχέδιο, μέσω του οποίου οι νέοι θα μπορούν μέσα σε τέσσερις μήνες είτε να βρουν εργασία, είτε να ενταχθούν σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή πρόγραμμα κατάρτισης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: