To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Νέες 3μηνες και 6μηνες κάρτες απεριορίστων διαδρομών με μειωμένη τιμή

Κάρτες απεριορίστων διαδρομών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ισχύος τριών και έξι μηνών αντίστοιχα, λανσάρει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου.




Οι τιμές των καρτών για όλα τα μέσα (λεωφορεία, τρόλεϊ, ΗΣΑΠ, μετρό, τραμ) διαμορφώνονται στα 129 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 248 ευρώ για τις εξάμηνης διάρκειας.

Επίσης, οι τιμές των καρτών απεριορίστων καρτών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ -εξαιρουμένων των γραμμών express από και προς το «Ελ. Βενιζέλος» και της γραμμής που συνδέει τον σταθμό μετρό «Ελληνικό» με τη Σαρωνίδα (μόνο για το τμήμα Βάρκιζα – Σαρωνίδα)- διαμορφώνονται στα 58 ευρώ για κάρτες τρίμηνης διάρκειας και στα 110 ευρώ για τα πάσο εξάμηνης διάρκειας.

«Με τη ρύθμιση αυτή γίνεται πιο προσιτή η αγορά καρτών για τους πολίτες, δεδομένου ότι το ποσό που απαιτείται για την αγορά αυτών των προϊόντων είναι σαφώς μικρότερου ύψους από το αντίστοιχο ποσό που απαιτείτο για την αγορά καρτών ετήσιας διάρκειας» αναφέρει το υπουργείο Υποδομών.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: