To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ιδέες για έξτρα εισόδημα από το Ίντερνετ


Ασφαλώς θα έχετε ακούσει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και ίσως έχετε ήδη αναζητήσει τρόπους για να το πετύχετε, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην τα έχετε ακόμα καταφέρει – και ακόμα χειρότερα, να έχετε αποκομίσει μια κακή εμπειρία. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι το ίντερνετ είναι ένα καλό μέσο για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας σε καιρούς χαλεπούς, δεν έχετε κάνει λάθος. Εδώ, σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να κερδίζετε καθημερινά κάποια χρήματα online, χωρίς να χρειαστεί να πουλάτε κάτι ή να ξοδέψετε το παραμικρό κεφάλαιο σε κάποια “ευκαιρία” γρήγορου πλουτισμού.

Paid-to-click sites

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο. Ίσως, ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι τα PTC sites.

Τα PTC sites είναι δωρεάν sites όπου ο χρήστης βλέπει διαφημίσεις από 3-30 δευτερόλεπτα και αμείβεται συνήθως 1 cent για την κάθε μια. Mεγαλύτερη αμοιβή κερδίζει συμπληρώνοντας έρευνες ή εκτελώντας απλά και σύντομα “καθήκοντα”. Συστήνοντας άτομα στην εταιρία μέσω του κωδικού του, κερδίζει χρήματα και από τα δικά τους κλικ.

Το “χαρτζιλίκι” που μπορεί να βγάλει κανείς από τα PTC sites μπορεί να μετατραπεί σε αξιόλογο, μηνιαίο εισόδημα, με:
1) προσωπική καθημερινή (ει δυνατόν) χρήση και εγγραφή νέων “κλίκερς” μέσω προώθησης του κωδικού του
2) ενοικίαση referrals που προσφέρουν συνήθως οι ίδιες οι εταιρίες.
3) αναβάθμιση μελότητας (upgrade) ώστε να αυξηθούν οι αμοιβές για τα κλικ, οι προμήθειες κλπ.

Για να πληρωθείτε, θα χρειαστεί να ανοίξετε (δωρεάν) λογαριασμούς paypal και payza.

Στο internet υπάρχουν πολλά PTC sites, αλλά δεν είναι όλα αξιόπιστα. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά που έχουν δοκιμαστεί στην αγορά, προσφέρουν αρκετές διαφημίσεις την ημέρα και πληρώνουν κανονικά τα μέλη τους.

Εγγραφείτε – δωρεάν – σε όλα για καλύτερα αποτελέσματα!

Neobux
Buxvertise
Grandbux
Twickerz
Scarlet-clicks
Gptplanet
Clixsense

tip: Συστήνουμε να μην κάνετε άμεσες αναλήψεις των κερδών σας, αλλά να τα επενδύετε νοικιάζοντας referrals που θα “κλικάρουν” για σας, αυξάνοντας έτσι τα κέρδη σας.

Εδώ, αναφέραμε μερικά PTC sites που αξίζουν την προσοχή σας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση (στα αγγλικά) πάνω στο αντικείμενο, επισκεφθείτε το ptceasymoney.com

* Διαβάστε επίσης: Πώς μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από τα PTC sites


Freelancing

Αν διαθέτετε μια ικανοποιητική γνώση της αγγλικής γλώσσας, το freelancing είναι μια υπέροχη ιδέα για να δουλεύετε από το σπίτι. Οι freelancers κάνουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από το να αρθρογραφούν, μέχρι να σχεδιάζουν γραφικά και να κατασκευάζουν λογισμικό. Αν είστε αρκετά ικανοί να παρέχετε επαγγελματικές υπηρεσίες για κάποιο συγκεκριμένο τομέα (web & programming, design & multimedia, συγγραφή & μετάφραση, πωλήσεις & marketing, νομικά, οικονομικά, διδασκαλία γλωσσών, counseling κ.α.), μπορείτε να δουλέψετε κι εσείς από την ασφάλεια, την ελευθερία και τη ζεστασιά του σπιτιού σας, κερδίζοντας ένα έξτρα εισόδημα γι’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Μέχρι να καταφέρετε να αποκτήσετε καλή φήμη μεταξύ των εργοδοτών σας, θα χρειαστεί να αναλαμβάνετε εργασίες με χαμηλότερη αμοιβή. αν όμως, αφήσετε τους πρώτους σας πελάτες ευχαριστημένους, η συνέχεια για σας θα είναι πιο εύκολη.

Πώς λειτουργεί
Επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο αναρτούν τις εργασίες που θέλουν να αναθέσουν. περιγράφουν τα χαρακτηριστικά, τις προϋποθέσεις και το χρονοδιάγραμμα των έργων, καθώς και τα χρήματα που μπορούν να διαθέσουν. Οι freelancers έρχονται με τη σειρά τους, και καταθέτουν προσφορές για να τα αναλάβουν. Όσο χαμηλότερη είναι η προσφορά τους και όσο πιο αξιόπιστοι και ικανοί φαίνονται, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητές τους να επιλεγούν από τον εργοδότη. Εφόσον αυτό επιτευχθεί, το site αναλαμβάνει το ρόλο του μεσάζοντα. Όταν κριθεί πως ο freelancer εκτέλεσε σωστά τις υποχρεώσεις του, του αποδίδει την αμοιβή, κρατώντας μια μικρή προμήθεια.

Στο internet υπάρχουν πολλά freelance sites. Εδώ, σας συστήνουμε μερικά από τα καλύτερα:
freelancer.com
παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών online με χρονοχρέωση
παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών online
διδάξτε online ελληνικά ή άλλη γλώσσα
ελληνικό freelance site
συντάκτης/copywriter/συγγραφέας
απομαγνητοφωνήσεις/μεταφράσεις
διάφορες εργασίες

Πληρωθείτε συμπληρώνοντας απλές έρευνες online

Οι πληρωμένες έρευνες αγοράς γίνονται από εταιρείες ερευνών που θέλουν να γνωρίζουν τη γνώμη σας για λογαριασμό των πελατών τους. Επειδή θεωρείται σημαντική γι’ αυτούς, σας πληρώνουν για το χρόνο που αφιερώνετε. Συνήθως, από 1-7 ευρώ για κάθε έρευνα, αλλά δεν λείπουν και περιπτώσεις που προσφέρουν ακόμα και 20 ευρώ.

Τα χρήματα δίνονται μέσω επιταγής ή paypal. Σε αρκετές περιπτώσεις λαμβάνετε πόντους, που μετέπειτα μετατρέπονται σε χρήματα. Ανάλογα με την εταιρεία και το προφίλ σας, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε μέρος σε έρευνες συχνότερα ή σπανιότερα.
Πρέπει να γνωρίζετε, πως συνήθως πριν συμμετάσχετε σε μια τέτοια έρευνα, καλείστε να συμπληρώσετε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, από όπου θα προκύψει αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να την πραγματοποιήσετε. Επίσης, είναι σημαντικό να ξέρετε ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για να λάβετε την πρώτη σας πληρωμή.

Με τα paid surveys δεν θα πλουτίσετε, αλλά θα βγάζετε ένα χαρτζιλίκι, πολύ χρήσιμο για τις εποχές που ζούμε.
Tι να κάνετε: μπορείτε άμεσα να εγγραφείτε (δωρεάν) στις εταιρείες ερευνών που σας παρουσιάζουμε εδώ, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε από όλες.
Ελληνικές:
my survey
inquision
spidermetrix
surveycompare

Στα αγγλικά:
Ξεχωρίζει η surveysavvy, πολύ γνωστή και αξιόπιστη, που πληρώνει από το πρώτο ευρώ.
globaltestmarket
acop

Εκτιμητές εμπειρίας

Ως εκτιμητής εμπειρίας (experience evaluator – xe) θα επισκεφτείτε ένα κατάστημα ή μαγαζί απροειδοποίητα και θα παρουσιαστείτε ως απλός πελάτης, για να κάνετε την εκτίμηση της επιχείρησης.
Ως “μυστικός πελάτης” μπορείτε να….
• διαλέξετε τις ώρες εργασίας σας
• τρώτε έξω δωρεάν
• πληρώνεστε για να αγοράζετε μερικές από τις αγαπημένες σας μάρκες προϊόντων
• γίνετε μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου μυστικών πελατών
• βοηθήσετε να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση πελατών στην περιοχή σας

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ.

Αffiliate Μarketing

Αν έχετε κάποιο site ή blog ή λογαριασμό facebook/twitter ή γράφετε σε κάποιο forum, μπορείτε να ασχοληθείτε με το affiliate marketing. Απλά, τοποθετείτε ένα banner ή link, που παραπέμπει σε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία και κερδίζετε προμήθειες για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές που γίνονται μέσω των δικών σας παραπομπών.

Η Linkwise είναι ένα ελληνικό affiliate network που διαθέτει banners διαφημιζομένων εταιριών για το website ή blog σας και προσφέρει προμήθειες για τις πωλήσεις που γίνονται μέσω αυτού. Αν μάλιστα έχετε και γνώσεις google adwords, η συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποδοτική.

Εγγράφεστε στα προγράμματα της αρεσκείας σας, επιλέγετε την παραπομπή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (απλό link ή banner) και λαμβάνετε έτοιμο τον κώδικα html. Τον επικολλάτε στο blog σας ή την ιστοσελίδα σας και είστε έτοιμοι να λαμβάνετε προμήθειες-ποσοστά για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές στο προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζετε.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στη linkwise εδώ.

Επιχείρηση στο internet

Το διαδίκτυο είναι πραγματικά το απόλυτο μέσο για να δημιουργήσεις εισόδημα.
Είναι μια αγορά στην οποία μπορούμε να εισέλθουμε με ελάχιστο κεφάλαιο, να απευθυνθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, να λειτουργούμε σε εικοσιτετράωρη βάση, και όλα αυτά μέσα από το σπίτι μας.
Δυστυχώς πολλοί εκμεταλλεύονται τα παραπάνω πλεονεκτήματα όχι για να εργαστούν, αλλά για να τζογάρουν.
Το να πιστεύεις πως θα διαθέσεις κάποιο κεφάλαιο σε ένα site που υπόσχεται κέρδη χωρίς να κάνεις τίποτα ή χωρίς να εμπορεύεσαι κάτι, οδηγεί μοιραία σε απογοητευτικά αποτελέσματα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις χρήματα αν δεν εργαστείς.
Αν δεν υπάρχει προϊόν ή υπηρεσία να εμπορευτείς ή να προωθήσεις, δεν είναι είναι δυνατόν να δημιουργήσεις εισόδημα.
Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξουμε ένα αντικείμενο εργασίας που μας ταιριάζει και να είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε και να πετύχουμε σε ό,τι επιλέξουμε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο, κάνοντας κλικ εδώ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: