To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Πώς μπορείτε να κερδίζετε χρήματα από τα PTC sites


Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσει κανείς χρήματα από το διαδίκτυο. Ίσως, ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος είναι τα PTC sites.

Τα PTC sites είναι sites όπου ο χρήστης βλέπει διαφημίσεις από 3-30 δευτερόλεπτα και αμείβεται συνήθως 1 cent για την κάθε μια. Μεγαλύτερη αμοιβή κερδίζει συμπληρώνοντας έρευνες ή εκτελώντας απλά και σύντομα "καθήκοντα". Συστήνοντας άτομα στην εταιρία μέσω του κωδικού του, κερδίζει χρήματα και από τα δικά τους κλικ.

Τα PTC (Paid to Click) sites είναι διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες πληρώνουν για τα κλικ που κάνετε σε συγκεκριμένες διαφημίσεις τις οποίες έχουν πληρωθεί για να δείχνουν. Μετά τη δωρεάν εγγραφή σας, σας παρέχεται καθημερινά ένας αριθμός διαφημίσεων για να δείτε για διάστημα μερικών δευτερολέπτων (συνήθως από 3-30 δευτερόλεπτα, ανάλογα με το ποσό που πληρώνει ο διαφημιζόμενος), ώστε να λάβετε ως αμοιβή ποσά που ανάλογα με τη μελότητά σας κυμαίνονται από 0,001 έως 2 σεντς. Τα ποσά αυτά προέρχονται από τους διαφημιζόμενους, που ενδιαφέρονται να κάνουν γνωστές τις σελίδες τους ή τα προϊόντα τους.

Μεγαλύτερη αμοιβή κερδίζετε συμπληρώνοντας έρευνες ή εκτελώντας απλά και σύντομα "καθήκοντα". Συστήνοντας άτομα στην εταιρία μέσω του κωδικού σας, κερδίζετε χρήματα και από τα δικά τους κλικ.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από τα PTC sites

Όπως είναι κατανοητό, τα ποσά που λαμβάνετε από κάθε διαφήμιση που βλέπετε δεν είναι μεγάλα και χρειάζεστε χιλιάδες διαφημίσεις για να κερδίσετε αξιόλογα ποσά. Γι' αυτό, χρειάζεστε τους referrals. Οι referrals είναι χρηστές τους οποίους εσείς προτείνετε να κάνουν εγγραφή στο κάθε site δίνοντάς τους το δικό σας referral link.

Οι συγκεκριμένοι referrals λέγονται direct referrals (άμεσοι) και συνήθως είναι γνωστοί, φίλοι, συγγενείς ή απλά χρήστες που βρήκαν το link σας κάπου στο διαδίκτυο (site, blog, facebook, twitter, forum κλπ.)

Εκτός όμως από τους άμεσους (direct) έχουμε και τους νοικιασμένους (rented) referrals, τους οποίους μπορούμε να νοικιάσουμε για ένα χρονικό διάστημα από το site και να λαμβάνουμε την προμήθεια που μας αναλογεί (συνήθως από 50% μέχρι και 100%!) από τα κλικ που κάνουν σαν να ήταν direct. Η διαφορά εδώ είναι ότι για την ενοικίαση του κάθε rented referral πρέπει να καταβάλουμε ένα ποσό στο site για όσο καιρό τον θέλουμε. Συνήθως, τα PTC sites νοικιάζουν referrals με τον μήνα, αλλά και μέχρι 10 χρόνια! Φυσικά, όλα παρέχουν τη δυνατότητα αντικατάστασης των ανενεργών με νέους, ώστε να μη ζημιώνεται ο "ενοικιαστής".

Για να κερδίζετε αξιόλογα χρήματα με τα PTC sites, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1. Να εγγραφείτε σε περισσότερα από ένα.
2. Να κάνετε - ει δυνατόν - καθημερινά όσο γίνεται περισσότερα κλικ (δεν θα χρειαστείτε πάνω από πέντε λεπτά την ημέρα για το κάθε site). Επίσης, μην περιφρονήσετε τα κέρδη από Tasks, Offers και AdGrid.
3. Να εγγράψετε άμεσους referrals μέσω της προώθησης του δικού σας link ή banner, που σας δίνει η εταιρία.
4. Να νοικιάσετε referrals από τα κέρδη σας.
5. Να επενδύσετε κάποια χρήματα (από $17) σε αξιόπιστα sites για να κάνετε αναβάθμιση (upgrade) και να νοικιάσετε referrals.

Σύμφωνα με τη δική μας εμπειρία, σας συστήνουμε να μην επενδύσετε προτού αποκτήσετε εξοικείωση με το αντικείμενο. Ξεκινήστε πρώτα με το "χαρτζιλίκι" που μπορεί να βγάλει κανείς από τα PTC sites και σταδιακά μετατρέψτε το σε αξιόλογο, μηνιαίο εισόδημα, όπως εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.

Πώς πληρώνεστε

Όταν συμπληρώσετε το όριο ανάληψης που έχει κάθε εταιρία (συνήθως από $2), μπορείτε να κάνετε cashout.

Για να πληρώνεστε, θα χρειαστεί να ανοίξετε (δωρεάν) λογαριασμούς στις διαδικτυακές "τράπεζες":
1. Paypal
2. Payza.

Συνδέστε τα παραπάνω "πορτοφόλια" με έναν δικό σας τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα και δείτε τα χρήματά σας να αυξάνονται!

Ποια PTC sites;

Στο internet υπάρχουν πολλά PTC sites, αλλά δεν είναι όλα αξιόπιστα. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά που έχουν δοκιμαστεί στην αγορά, προσφέρουν αρκετές διαφημίσεις την ημέρα και πληρώνουν κανονικά τα μέλη τους (όπως κι εμάς!).

Εγγραφείτε - δωρεάν - σε όλα για καλύτερα αποτελέσματα!

Neobux
Το μεγάλο όνομα, και στην ελληνική γλώσσα, πληρώνει άμεσα επί 6 χρόνια.

Grandbux
Αμερικάνικη εταιρία, πληρώνει κανονικά. Στην αναβάθμιση προσφέρει δωρεάν ενοικίαση referrals.

Scarlet-clicks
Από τα πιο αξιόπιστα, πληρώνει χωρίς προβλήματα, αξίζει και να επενδύσετε.

Gptplanet
Ίδια εταιρία με το Scarlet-clicks, πληρώνει κανονικά από το 2010.

Clixsense
Από τα πλέον αξιόπιστα, λειτουργεί και πληρώνει από τον Φεβρουάριο του 2007. Συμφέρει να αναβαθμιστείτε.

Καλά κέρδη!