To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΕΟΠΥΥ: Διαγνωστικές εξετάσεις επί πληρωμή από την επόμενη Δευτέρα

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν από την επόμενη Δευτέρα, 12 Μαΐου, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ για τις διαγνωστικές τους εξετάσεις.

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από τις 12 Μαΐου, οι εργαζόμενοι σε ιατρικά εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα, καθώς και οι κλινικοεργαστηριακοί ιατροί, με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Τα 328 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο προϋπολογισμός για τον κλάδο των διαγνωστικών, χαρακτηρίζεται «αυτοκτονικός», καθώς ακόμα κι ο ΟΟΣΑ εκτιμάει ότι το ποσό που θα επιτρέψει τη βιωσιμότητα του συστήματος δεν μπορεί να είναι λιγότερο από 570 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός αναμένεται να έχει καλυφθεί έως τον Ιούνιο, αφού το πρώτο τετράμηνο έφθασε σχεδόν τα 200 εκατομμύρια, υπολογίζοντας πως άγγιζε τα 47 εκατομμύρια το μήνα, από τις αρχές του έτους.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: