To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΟΑΕΔ: Εργαστήρια πληροφόρησης ανέργων σε Αττική, Αχαΐα και Θεσσαλονίκη

Ο ΟΑΕΔ θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, προτίθεται να υλοποιήσει Εργαστήρι Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής, Αχαΐας και Θεσσαλονίκης.


Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών), καθώς επίσης θα τους δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου θα υλοποιηθούν ομάδες για τις προαναφερόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Το εργαστήριο Ενεργοποίησης για το Νομό Αττικής, θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 22/5/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30, για το Νομό Αχαΐας την Πέμπτη 15/5/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30 και για τον Νομό Θεσσαλονίκης την Τρίτη 13/5/2014 από τις 09:00 έως τις 14:30.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους Εργασιακούς Συμβούλους της Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είστε εγγεγραμμένος / εγγεγραμμένη.

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: