To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Οι προθεσμίες για την υποβολή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ

Μέχρι την 30ή Απριλίου θα πρέπει να υποβάλουν εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ 2013 όσοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν απλογραφικά βιβλία βάσει του Κ.Φ.Α.Σ. (ν.4093/2012) ή δεν υποχρεούνται σε τήρηση βιβλίων του Κ.Β.Σ, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη.

Η προθεσμία για όσους τηρούσαν διπλογραφικά βιβλία, για το Δημόσιο και για την περίπτωση λήξης της διαχειριστικής περιόδου λόγω θανάτου φυσικού προσώπου, είναι έως τις 30 Μαΐου.




Σημειώνεται ότι η εκκαθαριστική δήλωση ΦΠΑ υποβάλλεται στη Δ.Ο.Υ. υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του υποκειμένου ενώ, όπως αναφέρει η απόφαση, προκειμένου να είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή της εκκαθαριστικής δήλωσης θα πρέπει όλες οι περιοδικές δηλώσεις που αφορούν την διαχειριστική περίοδο να έχουν υποβληθεί πέντε εργάσιμες ημέρες πριν τις ανωτέρω καταληκτικές προθεσμίες.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: