To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Προς απομάκρυνση των "ακατάλληλων" στο Δημόσιο

Μία μικρή, αλλά αισθητή μείωση της απόστασης που χωρίζει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και την τρόικα, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με συνεργάτες του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη. Και αυτό διότι μπορεί οι εκπρόσωποι των δανειστών να επιμένουν στον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν εντός του τρέχοντος έτους, ταυτόχρονα δείχνουν να έχουν πειστεί ότι οι αποχωρήσεις θα πρέπει να προέλθουν από τις δεξαμενές που έχει προαναγγείλει και ο κ. Μανιτάκης.

Δηλαδή τους επίορκους, τους «κοπανατζήδες» και τους αποδεδειγμένα ακατάλληλους υπαλλήλους. Στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρξει περαιτέρω πρόοδος στις συζητήσεις με την τρόικα και σύντομα να κλείσει θετικά η σκληρή διαπραγμάτευση. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνεργάτης του κ. Μανιτάκη, υποστήριξε ότι «πλέον δουλεύουμε σε ένα κείμενο συμφωνίας», αν και συμπλήρωσε ότι υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Επίσης, πηγές του υπουργείου, ανέφεραν ότι πιθανότατα οι επόμενες συναντήσεις θα διεξαχθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, αν δεν υπάρξει νέα εμπλοκή και νέες απαιτήσεις από τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας μας. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του κ. Μανιτάκη με την τρόικα, που διήρκεσε λιγότερο της ώρας, ξεκίνησε με καθυστέρηση δύο ωρών, λόγω της μεγάλης διάρκειας που είχε η συνάντηση με τον υπουργό Υγείας.

(Πηγή: Express.gr)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: