To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

20 ευρώ ανά εργαζόμενο η εισφορά υπέρ της Εργατικής Εστίας

Ολοι οι εργοδότες που καταβάλλουν εισφορές υπέρ της Εργατικής Εστίας υποχρεούνται έως τα τέλη Φεβρουαρίου να καταβάλουν τη νέα ετήσια εργοδοτική εισφορά των 20 ευρώ/εργαζόμενο υπέρ του Λογαριασμού Παιδικών Κατασκηνώσεων για το 2011.

Την προθεσμία καταβολής της εισφοράς του νόμου 3996/11 προβλέπει εγκύκλιος του υπουργού Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνη και του υφυπουργού Ι. Κουτσούκου. Η εισφορά - που κάθε χρόνο θα καταβάλλεται παράλληλα με τις τακτικές υπέρ της Εργατικής Εστίας εισφορές του μηνός Αυγούστου - θα κατατίθεται σε ειδικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με δικαιούχο τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: