To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Χρηματοδότηση με χαμηλά επιτόκια για μικρομεσαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις


Χρηματοδοτική στήριξη στις δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις που ανοίγονται στις διεθνείς αγορές προσφέρει η Εurobank EFG σε συνεργασία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ.), κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για προώθηση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας ως κεντρικού μοχλού για την επιστροφή στην ανάπτυξη και για την έξοδο από την κρίση.

Η Eurobank επελέγη από το Ε.Τ.Ε.ΑΝ. μετά από διαγωνιστική διαδικασία ως ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που θα υλοποιήσει τη Δράση «Εξωστρέφεια», αναφέρει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση.

Για το σκοπό αυτό θα διαθέσει την επόμενη διετία 140 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία θα προστεθούν 70 εκατομμύρια ευρώ από πόρους του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, που έχει συσταθεί ως χωριστή χρηματοδοτική μονάδα εντός του Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Πρόσβαση στα συνολικά 210 εκατομμύρια ευρώ θα έχουν, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, εκατοντάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η διάθεση των πόρων είναι στοχευμένη, ώστε να ενισχυθεί η εξωστρέφεια και η ανταγωνιστικότητά τους και να διευκολυνθεί η επέκταση της δραστηριότητάς τους σε υφιστάμενες ή νέες αγορές.

Το ύψος του κάθε δανείου κυμαίνεται από 50.000 έως 500.000 ευρώ, ενώ το επιτόκιο δανεισμού, λόγω της συμμετοχής του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, διαμορφώνεται πολύ χαμηλότερο από τα τρέχοντα επίπεδα της αγοράς και παραμένει σταθερό για όλη τη διάρκεια του δανείου (από 5 έως 10 έτη).

Μέσα από τη Δράση «Εξωστρέφεια» μπορούν να χρηματοδοτηθούν μεταξύ άλλων δαπάνες αγοράς και εγκατάστασης μηχανημάτων και εξοπλισμού για βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών, βελτίωσης διαδικασιών και διαχείρισης, διασφάλισης ποιότητας και προτυποποίησης, προβολής σε αγορές-στόχους, αγοράς πρώτων υλών, εμπορευμάτων, συσκευασιών και υπηρεσιών κ.ά.

Financial Solutions: Οι ειδικοί στις επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδυτικών σχεδίων. Τηλέφωνα:
210.8818474 - 6945976642 (κο
Παππά).




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: