To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ευκαιρία εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας από τρεις μεγάλους ομίλους

Με γνώμονα το «χτίσιμο» της καλύτερης ομάδας εργασίας και τη διασφάλιση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη και επιμόρφωση, πολλοί μεγάλοι όμιλοι της χώρας μας προσφέρουν προγράμματα εκπαίδευσης αποφοίτων.

Τα προγράμματα αυτά είναι σχεδιασμένα με σκοπό να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ουσιαστική εργασιακή εμπειρία και ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σταδιοδρομία τους.

Coca-Cola 3Ε Ελλάδας
Πρόγραμμα εκπαίδευσης αποφοίτων είναι «ανοικτό» από την Coca-Cola 3Ε Ελλάδας, φιλοδοξώντας να εντάξει στο δυναμικό της νέους επαγγελματίες στις Διευθύνσεις των Πωλήσεων, του Marketing, της Οικονομικής και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Marketing για τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing, πτυχίο Λογιστικής για την Οικονομική Διεύθυνση, καθώς και πτυχίο Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Χημικών Μηχανικών για τη Διεύθυνση Supply Chain. Εξάλλου οι μεταπτυχιακές σπουδές αποτελούν επιπρόσθετο προσόν, ενώ απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η πολύ καλή γνώση των εφαρμογών του MS Office (Excel, Power point).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία (έως 18 μήνες), δυνατότητα ταξιδιών και εργασίας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενώ οι άντρες θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Ολοι οι απόφοιτοι θα ακολουθήσουν ένα δομημένο πρόγραμμα ένταξης και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την εικόνα λειτουργίας της εταιρείας.

Το πρόγραμμα περιέχει θεματικές εργασίες για την κάθε διεύθυνση καθώς και μία για το κομμάτι των πωλήσεων.

Οι απόφοιτοι θα ενημερώνονται συστηματικά αναφορικά με την απόδοσή τους, βάσει της οποίας θα καθοριστεί η επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 13 Ιανουαρίου στο φαξ: 210-9238650. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-9239751.

Heineken International: Διεθνές πρόγραμμα
Ενα διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Αποφοίτων (IGP) «τρέχει» ο όμιλος της Heineken στους τομείς των Πωλήσεων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Ανθρωπίνων Πόρων, των Οικονομικών, της Τεχνολογίας και των Εμπορικών Σχέσεων.

Στόχος είναι η δημιουργία διεθνών στελεχών που θα γίνουν οι ηγέτες τού αύριο για τον όμιλο.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 18 μήνες και περιλαμβάνει δύο στάδια.

Στο αρχικό στάδιο (τον Σεπτέμβριο του 2012) προβλέπεται μία εβδομάδα προσαρμογής και εκπαίδευσης, για να ακολουθήσει η τοποθέτηση των υποψηφίων σε τρεις διαφορετικές χώρες για έξι μήνες στην καθεμία, προκειμένου να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία.

Το πρόγραμμα κατάρτισης και υποστήριξης της εταιρείας επιτρέπει στους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, αποκτώντας παράλληλα λειτουργικές ικανότητες.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η κατοχή πτυχίου ΑΕΙ (προτιμώνται οι κάτοχοι Master), η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον για δύο έτη (οι 6 μήνες κατά προτίμηση εκτός συνόρων) και η γνώση τριών ξένων γλωσσών. Επιθυμητή είναι η κατοχή άδειας οδήγησης καθώς και η δυνατότητα εργασίας και διαμονής στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αιτήσεις στο site www.graduates.heinekeninternational.com

ΑΒ Βασιλόπουλος: Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση
Ενα πρόγραμμα Retail Management Trainee για τα στελέχη καταστημάτων της προσφέρει ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον χώρο εμπορίας τροφίμων.

Μέσω του προγράμματος RMT παρέχεται η δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους υποψηφίους να αποκτήσουν σφαιρική γνώση του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας και των καταστημάτων της και ευρύτερα του κλάδου της λιανικής. Θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν εμπειρίες μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης καθώς και από τη συμμετοχή τους σε σημαντικά projects. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αποκτήσουν γνώσεις και θα αναπτύξουν δεξιότητες οι οποίες θα τους προετοιμάσουν προκειμένου να αποτελέσουν τα μελλοντικά στελέχη των καταστημάτων της εταιρείας.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει 12 μήνες, θα πραγματοποιηθεί τόσο στον χώρο των καταστημάτων (για 10 μήνες) όσο και στις κεντρικές διευθύνσεις της εταιρείας (για 2 μήνες).

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ και μεταπτυχιακό τίτλο σε Οικονομικές Σπουδές, Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Marketing, εμπειρία έως τρία έτη, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και του Ms Office. Επίσης θα πρέπει να έχουν ηγετικές ικανότητες και να διαθέτουν στρατηγική σκέψη και ομαδικό τρόπο εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα στον δικτυακό τόπο www.abcareers.gr, σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «RMTP».

(Πηγή: Εθνος)





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: