To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Επιτόκια που ξεπερνούν και το 5% και δώρα στους καταθέτες μισθοδοσίας

Να αυτοχρηματοδοτηθούν, και μάλιστα με ευνοϊκό επιτόκιο, με ένα επιπλέον μισθό ή σύνταξη, μπορούν όσοι διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στις τράπεζες.

Το τελευταίο διάστημα οι υπεραναλήψεις από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας, εμφανίζουν άνοδο, καθώς οι δικαιούχοι μπορούν να «σηκώσουν» ποσό ίσο με ένα μισθό ή σύνταξη με επιτόκιο 12% με 14%.

Την ίδια ώρα οι τράπεζες προσφέρουν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας- σύνταξης, επιτόκια που ξεπερνούν και το 5%. Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί απευθύνονται τόσο σε υπαλλήλους και συνταξιούχους του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Παράλληλα, οι τράπεζες τιμολογούν τους δικαιούχους αυτών των λογαριασμών, με χαμηλότερο επιτόκιο σε στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια. Ενώ όπως αναφέραμε μπορούν να εισπράξουν -με υπερανάληψη- ένα μισθό ή σύνταξη (με ανώτατο όριο τα 10.000 ευρώ) με χαμηλό επιτόκιο.



Συγκεκριμένα η Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό Μισθοδοτικός Plus προσφέρει επιτόκιο από 0,8% έως 1,75% και δίνει δικαίωμα υπερανάληψης (από τον τρεχούμενο λογαριασμό) ως 10.000 ευρώ με ευνοϊκό επιτόκιο.
Η Alpha Bank στον λογαριασμό Alpha Μισθοδοσία προσφέρει επιτόκιο 4,25% για τα πρώτα 3.000 ευρώ και καλύτερη τιμολόγηση σε δάνεια, ενώ οι πάγιες εντολές είναι δωρεάν.
Η Εurobank στον τρεχούμενος λογαριασμό μισθοδοσίας Pronomio προσφέρει προνομιακό επιτόκιο κατάθεσης από το πρώτο ευρώ, δυνατότητα υπερανάληψης µε μειωμένο επιτόκιο (τα πρώτα 150 ευρώ είναι άτοκα).
Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει λογαριασμό μισθοδοσίας με επιτόκιο 3,25% για τα πρώτα 5.000 ευρώ με δικαίωμα υπερανάληψης έως 5.000 ευρώ (το επιτόκιο υπερανάληψης είναι στο 13,3%).
Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5.000 ευρώ και δυνατότητα υπερανάληψης στο λογαριασμό μισθοδοσίας ΕΧΤRA, έκπτωση 50% στη δαπάνη για έγκριση καταναλωτικού δανείου και πιστωτική κάρτα µε επιτόκιο αγορών 9,75%.
Η Μarfin Εgnatia Βank προσφέρει επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5.000 ευρώ, στον λογαριασμό μισθοδοσίας Marfin Public και δυνατότητα υπερανάληψης ενός επιπλέον μισθού- σύνταξης ύψους ως 1.500 ευρώ, µε ευνοϊκό επιτόκιο, δύο δωρεάν αναλήψεις κάθε μήνα από ΑΤΜ άλλων τραπεζών και δωρεάν πάγιες εντολές για αυτόµατη εξόφληση λογαριασμών.
H Emporiki στον λογαριασμό Μετ' Αποδοχών προσφέρει επιτόκιο 4,3% για τα πρώτα 2.000 ευρώ και δυνατότητα υπερανάληψης ενός μισθού έως 5.000 ευρώ.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προσφέρει επιτόκιο 5% για ποσά έως 3.000 ευρώ και δικαίωμα υπερανάληψης έως 5.000 ευρώ.
Η ΑΤΕ για όσους λογαριασμούς μισθοδοσίας ανοιχθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2012, προσφέρει επιτόκιο 4% για 2 εξάμηνα και για υπόλοιπα ως 5.000 ευρώ.
Η Attica Bank προσφέρει επιτόκιο 5,25% για υπόλοιπα έως 5.000 ευρώ στους λογαριασμούς Attica Μισθοδοσία για δημοσίους υπαλλήλους.
Επίσης η Geniki Bank στον λογαριασμό Μισθός 3 Plus προσφέρει επιτόκιο 3% για ποσά έως 3.000 ευρώ.
Η FBBank προσφέρει επιτόκιο 5% για τα πρώτα 5.000 ευρώ, στους λογαριασμούς μισθοδοσίας value των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα υπερανάληψης ενός ακαθάριστου μισθού.

(Πηγή: Ημερησία)

Κάντε online αίτηση κερδίστε 3 μήνες ΔΩΡΟ σε όλα τα προγράμματα Hellas Online!
Πατήστε εδώ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: