To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μέχρι τις 17/1 οι αιτήσεις για 152 υπαλλήλους στην ΕΕ

Χρονικό περιθώριο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου έχουν οι υποψήφιοι ώστε να αποστείλουν τις αιτήσεις τους για συμμετοχή στον γενικό διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων με 152 βοηθούς επιπέδου AST 3.

Οι 152 θέσεις βοηθών κατανέμονται στους τομείς: α) Δημοσιονομική Διαχείριση/Λογιστική (62 άτομα), β) Επικοινωνία (37 άτομα) και γ) Διαχείριση Εργων/Προγραμμάτων/Συμβάσεων (53 άτομα).

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι πολίτες χωρών της Ε.Ε. που έχουν δίπλωμα μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (στη χρηματοοικονομική ή λογιστική για τον πρώτο τομέα, στην επικοινωνία, τη δημοσιογραφία ή τις δημόσιες σχέσεις για τον δεύτερο, και χωρίς κάποια συγκεκριμένη εξειδίκευση για τον τρίτο) και τουλάχιστον τρία χρόνια σχετικής εργασιακής πείρας ή δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (σε αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα) και εξαετή επαγγελματική εμπειρία.

Οσοι υποψήφιοι πληρούν τα παραπάνω κριτήρια και επιπλέον γνωρίζουν ικανοποιητικά αγγλικά, γαλλικά ή γερμανικά, θα κληθούν να περάσουν από μία προκαταρκτική διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό, η οποία θα περιλαμβάνει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για την αξιολόγηση γενικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των διαγωνιζομένων.

Οι συμμετέχοντες με την υψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα περιλαμβάνει δοκιμασίες ειδικών και γενικών δεξιοτήτων, οι οποίες και θα κρίνουν ποιοι θα περιληφθούν στον πίνακα προσλήψεων της Ενωσης. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται στον διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού-EPSO (http://europa.eu/epso/index_en.htm).

(Πηγή: Εθνος)





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: