To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Οι δικαιούχοι για τις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ

Στην ανάρτηση των τελικών μητρώων για τους δικαιούχους που μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της διανομής παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για φέτος, προχώρησε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Όπως σημειώνει ο Οργανισμός στην ανακοίνωσή του οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Η Επιταγή Διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι ένας μόνο αριθμός, ο οποίος και αναγράφεται στα Μητρώα δίπλα στο όνομα του παιδιού τους.




Έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με την κατασκήνωση που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις θέσεων.

Με την άφιξή τους στην κατασκήνωση πρέπει να έχουν μαζί τους:
τα ατομικά βιβλιάρια υγείας των παιδιών τους
πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους
πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα από τα βιβλιάρια προστατευομένων μελών τους (τη σελίδα με τα στοιχεία των παιδιών).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του οργανισμού: http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1979&lang=el




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: