To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

485 προσλήψεις σε πυροπροστασία και κατασκηνώσεις

Με 485 εποχικά εργαζομένους θα καλύψουν τις ανάγκες τους για τη θερινή περίοδο 2014 τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας, Εργασίας και Υγείας, ενώ αιτήσεις υποβάλλονται στον Δήμο Νέας Ιωνίας για τη Δημοτική Κατασκήνωση.

Υπουργείο Εθνικής Αμυνας
Με πεντάμηνες συμβάσεις εργασίας θα απασχοληθούν οι 61 εποχικοί που θα προσληφθούν από το ΥΠΕΘΑ για τα θέρετρα του Πολεμικού Ναυτικού, μετά την έκδοση βεβαίωσης του ΓΛΚ. Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: ΥΕ Τραπεζοκόμων (είκοσι θέσεις), ΥΕ Καθαριστών (18 θέσεις) και ΔΕ Μαγείρων- Ψηστών (έντεκα θέσεις). Επίσης, θα προσληφθούν οκτώ Πλύντες Πινακίων και Μαγειρικών Σκευών, δύο Εργάτες Γενικών Εργασιών ΥΕ, ένας Εργάτης Λευκαντηρίων, Βαφείων, Πλυντηρίων, Σιδερωτηρίων και Κλιβάνων και ένας Ψυκτικός ΔΕ.

Υπουργείο Εργασίας
Από τα 374 άτομα που θα προσληφθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Κρατικού Προγράμματος του υπουργείο Εργασίας για το χρονικό διάστημα των δύο μηνών, μετά τη σύμφωνη απόφαση του ΓΛΚ, η πλειονότητα αφορά: Ομαδάρχες (103 θέσεις), Εργάτες (76), Ψυχαγωγούς Χειροτεχνίας (42), Επιμελητές (22) και Γυμναστές (19). Από εννέα θέσεις αντιστοιχούν σε Συντονιστές, Διαχειριστές, Βοηθούς Διαχειριστών, Αποθηκάριους, Ιατρούς, Νοσοκόμους, Μάγειρες, Βοηθούς Μαγείρων, Φύλακες, Ειδικούς Τεχνίτες και Καθαριστές. Επίσης, θα προσληφθούν επτά Ναυαγοσώστες και έξι Οδηγοί.




Υπουργείο Υγείας

Δεκαέξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Υγείας για τις κατασκηνώσεις των υπαλλήλων του, μετά από την έκδοση βεβαίωσης του ΓΛΚ.

Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν έως τρεις μήνες και θα επιλεγούν από τις ειδικότητες: Λαντζέρηδες, Ανειδίκευτοι Εργάτες, Τραπεζοκόμοι (από τρεις θέσεις), Ειδικός Ψυχαγωγίας, Ιατρός, Νοσοκόμα, Μάγειρας, Βοηθός Μάγειρα, Αποθηκάριος και Νυχτοφύλακας (από μία θέση).

Δήμος Νέας Ιωνίας Βόλου
Στις 13 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στο διαγωνισμό του Δήμου Νέας Ιωνίας Βόλου για 34 θέσεις στη Δημοτική Κατασκήνωση. Οι θέσεις αφορούν 25 Ομαδάρχες και εννέα Κοινοτάρχες, έξι για κάθε μία από τις τρεις περιόδους και τρεις για την τέταρτη. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν για διάστημα μικρότερο των δύο μηνών. Πληροφορίες: 24213 50100, 24213 53121 και 24210 91315.

Εγκρίσεις
Το «πράσινο φως» ανάβει το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη συμβασιούχων πυροσβεστών, ναυαγοσωστών και προσωπικού για τις παιδικές κατασκηνώσεις στους δήμους της χώρας, κατά παρέκκλιση των διατάξεων για αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών λόγω των εκλογών.

Ειδικότερα, η εγκύκλιος διευκρινίζει ότι το προσωπικό θα πρέπει να έχει αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Ιουνίου, προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τους φορείς να προχωρήσουν στη σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς τα ήδη υποβληθέντα αιτήματα για την κάλυψη των θέσεων δεν έχουν ακόμα εγκριθεί.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «επειδή οι προσλήψεις προσωπικού των προαναφερθεισών ειδικοτήτων όχι μόνο αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία των ΟΤΑ, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της ασφάλειας των λουομένων, αλλά και λόγω εποχικότητας οφείλουν να προσλαμβάνονται εντός συγκεκριμένων προθεσμιών [...] παρακαλούμε όπως υπενθυμίσετε στους ΟΤΑ αρμοδιότητάς σας ότι μπορούν να προχωρήσουν στην πρόσληψη προσωπικού με διάρκεια σύμβασης έως δύο μήνες».

(Πηγή: Έθνος)




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: