To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το internet - 7ο

Το να εργάζεσαι μέσω διαδικτύου μπορεί να συμβεί με δυο τρόπους, ή θα έχεις κάποιο δικό σου προϊόν ή υπηρεσία, ή θα προωθείς το προϊόν ή την υπηρεσία κάποιου άλλου.
Όπως και στις παραδοσιακές επιχειρήσεις χρειάζεται να χτίσεις πελατεία, είτε προωθείς τη δική σου ηλεκτρονική επιχείρηση, είτε προωθείς την επιχείρηση κάποιου άλλου.
Οι δημόσιες σχέσεις που απαιτείται να αναπτύξει ο καθένας σε οποιαδήποτε δουλειά, απαιτούνται και στο διαδίκτυο.
Όπως σε μια παραδοσιακή δουλειά χρειάζεται να χτίσεις σχέσεις με τους υποψήφιους πελάτες για να γίνουν πελάτες, αλλά και να συνεχίζεις να χτίζεις τις σχέσεις αυτές για να παραμείνουν πελάτες.
Η εμπιστοσύνη του πελάτη είναι το παν!
Γνωρίστε κόσμο στο διαδίκτυο, χτίστε σωστές σχέσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να σας εμπιστευτούν πάνω στο αντικείμενο που ασχολείστε και πάνω από όλα δώστε, προτού ζητήσετε!

Η εποχή της πληροφορίας

Είναι γεγονός ότι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας.
Οι πληροφορίες μεταδίδονται με απίστευτη ταχύτητα και είναι πολύτιμες.
Εκατοντάδες χιλιάδες sites υπάρχουν και επιβιώνουν με βασικό τους προϊόν την πληροφορία.
Είναι σημαντικό οι υποψήφιοι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες γύρω από το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε, να είναι οι πληροφορίες έγκυρες και να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές δωρεάν.
Αυτός είναι ένας τρόπος να χτίσουμε σχέσεις με τους υποψήφιους πελάτες μας και με αυτόν τον τρόπο, δεν θα γίνουν απλά πιστοί πελάτες, αλλά θα νιώθουν την ασφάλεια να στραφούν σε εμάς για οτιδήποτε χρειαστούν ως προς το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαστε.
Ενημερωθείτε καλά και σωστά, διαθέστε χρόνο να ενημερώσετε σωστά, ασχοληθείτε σοβαρά.
Μόνο τότε θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο, και αυτή να σας αποφέρει πολλά κέρδη, γιατί εσείς την είδατε σοβαρά!

Δείτε όλη τη σειρά "Πώς να κερδίσετε χρήματα από το internet 1-7", εδώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: