To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το internet - 2ο

Affiliate Marketing
Προωθήστε Affilliate programs και κερδίστε έξτρα χρήματα από το σπίτι.

Το affiliate marketing είναι μια σπουδαία ιδέα, η οποία γεννήθηκε από το CDnow, εξελίχθηκε από το Amazon και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από όλο τον πλανήτη.
Ο αντίκτυπος που έχει σε όλες τις πλευρές του διαδικτύου είναι τεράστιος. Συνέβαλε στην τεράστια αύξηση του αριθμού των websites τα τελευταία χρόνια, στην εξάπλωση της online διαφήμισης και δημιούργησε μία σταθερή πηγή εισοδήματος για πάρα πολύ κόσμο.

Πώς λειτουργεί το Affiliate Marketing

Ας υποθέσουμε πως έχουμε ένα website το οποίο πουλάει προϊόντα και δίνει τη δυνατότητα μέσω του affiliate marketing, σε όποιον επιθυμεί, να προωθήσει τα προϊόντα αυτά και να κερδίσει μία προμήθεια από την κάθε πώληση. Όποιος θέλει να προωθήσει τα προϊόντα αυτά θα πρέπει κατ' αρχήν να πάρει το προσωπικό του affiliate link. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατευθύνει μέσω του προσωπικού του link δυνητικούς πελάτες στο website όπου πουλάει τα προϊόντα. Όταν κάποιος από τους επισκέπτες αυτούς αγοράσει κάποιο προϊόν, ο affiliate κερδίζει την προμήθεια.

Αν έχετε κάποιο site ή blog ή λογαριασμό facebook/twitter ή γράφετε σε κάποιο forum, μπορείτε να ασχοληθείτε με το affiliate marketing. Απλά, τοποθετείτε ένα banner ή link, που παραπέμπει σε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία και κερδίζετε προμήθειες για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές που γίνονται μέσω των δικών σας παραπομπών.

Η Linkwise είναι ένα ελληνικό affiliate network που διαθέτει banners διαφημιζομένων εταιριών για το website ή blog σας και προσφέρει προμήθειες για τις πωλήσεις που γίνονται μέσω αυτού. Αν μάλιστα έχετε και γνώσεις google adwords, η συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποδοτική.

Εγγράφεστε στα προγράμματα της αρεσκείας σας, επιλέγετε την παραπομπή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (απλό link ή banner) και λαμβάνετε έτοιμο τον κώδικα html. Τον επικολλάτε στο blog σας ή την ιστοσελίδα σας και είστε έτοιμοι να λαμβάνετε προμήθειες-ποσοστά για τις πωλήσεις ή τις εγγραφές στο προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζετε.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στη linkwise εδώ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: