To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Διορισμός-εξπρές μετά τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ

Μετά την κατάρτιση και δημοσίευση των προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και πριν τον αυτεπάγγελτο ή κατ' ένσταση έλεγχο του ΑΣΕΠ επιτρέπεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 8 μηνών διοριστέων κατά τη σειρά εγγραφής τους στους προσωρινούς αυτούς πίνακες.

Οι προσλήψεις αυτές είναι δυνατόν να αφορούν αριθμό θέσεων μικρότερο από αυτές που προκηρύσσονται ανά κατηγορία - κλάδο - ειδικότητα. Η σύμβαση αυτή διαρκεί έως την ανάληψη των καθηκόντων κάθε υποψηφίου μετά τη δημοσίευση της ατομικής πράξης διορισμού του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και απαγορεύεται η διάρκειά της να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες.




Για τις προσλήψεις αυτού του είδους απαιτείται η έκδοση πράξεων των αρμόδιων οργάνων του φορέα, ύστερα από διάθεση των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ, που γίνεται μετά την υποβολή σε αυτό πλήρως αιτιολογημένου αιτήματος του φορέα για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών.

Με τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων κατάταξης οι συμβάσεις των ήδη προσληφθέντων που δεν περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες διοριστέων λήγουν αυτοδικαίως, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αποζημίωσης.

Επίσης, λήγουν αυτοδικαίως και οι συμβάσεις των ήδη προσληφθέντων που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα διοριστέων, μετά τη δημοσίευση των ατομικών πράξεων διορισμού και την ανάληψη των καθηκόντων τους, καθώς και μετά την παρέλευση οκταμήνου από την προσωρινή πρόσληψη, εφόσον δεν έχουν δημοσιευτεί οι οριστικοί πίνακες διοριστέων.

(Πηγή: Έθνος)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: