To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Με όριο τα 800 ευρώ ανά δελτίο το οnline στοίχημα από τον ΟΠΑΠ

Όριο τα 800 ευρώ θέτει η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) στα παίγνια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρονται από τον ΟΠΑΠ μέσω του διαδικτύου.

Η απόφαση ρυθμίζει τα παίγνια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης που προσφέρει ο ΟΠΑΠ και ξεκαθαρίζει πως δικαίωμα συμμετοχής στα στοιχήματα προκαθορισμένης απόδοσης του κατόχου της άδειας έχουν μόνον άτομα που επιχειρούν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την Ελληνική Επικράτεια.




Η απόφαση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

- Ως παίκτες εγγράφονται μόνο φυσικά πρόσωπα, ενώ ο ΟΠΑΠ πρέπει να γνωρίζει τους παίκτες. Έτσι, πρέπει να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του παίκτη.

- Προκειμένου ένας παίκτης να πραγματοποιεί στοιχήματα με τον κάτοχο της άδειας, θα εγγράφεται ως πελάτης του ΟΠΑΠ.

- Η εγγραφή συνιστά έκδοση ατομικής κάρτας παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, μοναδικό για κάθε παίκτη.

- Ο ΟΠΑΠ θα πρέπει να δημιουργεί ένα μοναδικό ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη για κάθε εγγεγραμμένο παίκτη και να παρέχει στον παίκτη πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του.

- Ένας παίκτης δεν μπορεί να καταβάλει πάνω από 800 ευρώ σε προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

- Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται.

- Τα ποσά που καταβάλλονται από τον παίκτη πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.

- Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών δεν επιτρέπεται.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: