To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Εισιτήριο πέντε ευρώ στα πολυιατρεία του ΠΕΔΥ

«Εισιτήριο πέντε ευρώ θα καταβάλλουν όλοι όσοι προσέρχονται για επίσκεψη στα πολυιατρεία του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) τα οποία αντικαθιστούν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ»,ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας 'Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA.

Από τη στιγμή που τα πολυιατρεία εντάσσονται στο ΕΣΥ, θα ισχύσει και σε αυτά ό,τι ισχύει ήδη στο ΕΣΥ, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε ευτελές το πόσο των πέντε ευρώ, ενώ διευκρίνισε ότι το εισιτήριο θα αποτελέσει οικονομικό πόρο για την εξέταση των ανασφάλιστων.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: