To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

5.178 προσλήψεις σε δήμους

Στην πρόσληψη 5.178 ατόμων αναμένεται να προχωρήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα διάφοροι δήμοι της χώρας, μετά από κοινή υπουργική απόφαση που εξέδωσαν τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.

Τα συγκεκριμένα άτομα πρόκειται να συνάψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου με τους ΟΤΑ α' και β' βαθμού.




Από αυτούς που θα προσληφθούν οι 1.152 θα αμείβονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων, ενώ οι υπόλοιποι 4.026 θα απασχοληθούν στο πλαίσιο αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Η κατανομή των θέσεων προκύπτει με βάση την καταμέτρηση αιτημάτων, τα οποία έχουν σταλεί στο υπουργείο μετά από σχετική πρόσκληση. Σημειώνεται πάντως ότι ο αριθμός των προσληφθέντων είναι μειωμένος κατά 20% σε σχέση με τις περσινές προσλήψεις στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: