To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Θεοχάρης: "Η κατάσχεση σε εμποδίζει να πουλήσεις το σπίτι πριν εξοφλήσεις το χρέος σου προς την εφορία"

«Οι διατάξεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές είχαν ψηφιστεί από το καλοκαίρι για να ισχύσουν από 1ης Ιανουαρίου 2014» σημείωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις ακινήτων, ο κ. Θεοχάρης -μιλώντας στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”- ισχυρίστηκε ότι «ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται ότι θα παίρνουμε σπίτια σε ένα τρίμηνο. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η κατάσχεση δεν σου παίρνει το σπίτι, η κατάσχεση σε εμποδίζει να πουλήσεις το σπίτι πριν εξοφλήσεις το χρέος σου προς την εφορία», όπως είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει λιγότερο από ένας χρόνος πριν γίνει πλειστηριασμός».

Παραδέχτηκε, επίσης, ότι χρειάζονται να γίνουν ακόμα πολλά στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής, σημειώνοντας: «Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι είμαστε σε καλό σημείο για τη φοροδιαφυγή».





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: