To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 10.000 ανέργων με επιδότηση 450 ευρώ τον μήνα

Σε εφαρμογή τίθεται μετά την Πρωτοχρονιά το νέο πρόγραμμα 10.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας από τον ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα αφορά σε ηλικίες από 30 έως 66 ετών και έχει να κάνει με προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, με επιδότηση 450 ευρώ το μήνα στις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν για 12 μήνες.

Η επιχείρηση επιδοτείται με 18 ευρώ ημερησίως και για διάστημα 25 ημερών κάθε μήνα, δηλαδή με 450 ευρώ για κάθε άνεργο που θα προσλάβει ενώ ο ωφελούμενος θα έχει μισθό από 586 ευρώ.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» το νέο πρόγραμμα είναι πιο ευέλικτο σε σχέση με τα ως τώρα επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης με τις επιχειρήσεις να μπορούν να υποβάλλουν αίτηση χωρίς να δεσμεύονται ότι θα πρέπει να επιλέξουν τον άνεργο που θα τους υποδείξει ο ΟΑΕΔ.

Βασική προϋπόθεση για την ισχύ του προγράμματος είναι οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή να μην έχουν μείωση προσωπικού μέσω απολύσεων ή εθελούσιας εξόδους για διάστημα τριών μηνών.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: