To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΣΠΑ: Ξεκινά τον Ιούνιο το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα»

Δίωρη, εφ' όλης της ύλης, συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά είχε το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Αθανασίου Σκορδά.

Στη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός, επιβεβαίωσε την "προσωπική του βούληση για υποστήριξη και ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως πυρήνα της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας", ανακοινώνοντας τόσο την επανενεργοποίηση του Προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα», μέσω του ΕΣΠΑ τον προσεχή Ιούνιο, όσο και τη διευκόλυνση πρόσβασης των ελληνικών διεθνοποιημένων επιχειρήσεων σε νέες γραμμές χρηματοδότησης, μέσω του ΕΤΕΑΝ, αλλά και ειδικών αναπτυξιακών προγραμμάτων της ΕΙΒ και της EBRD.

Ως επιστέγασμα της συνάντησης, για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ελλήνων Εξαγωγέων, αλλά και για τη λειτουργική υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τις Εξαγωγές, ο κ. Σαμαράς, δια του αρμοδίου Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, εξήγγειλε τη θεσμοθετημένη σύμπραξη της Επίσημης Πολιτείας, με τους εξαγωγικούς φορείς στο πλαίσιο ενός Συντονιστικού Συμβουλίου, που θα συνδράμει την Ειδική Διυπουργική Επιτροπή για το εξωτερικό εμπόριο της χώρας.

(Πηγή: Ημερησία)






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: