To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας

Με ποσό 22,5 εκατομμυρίων ευρώ που προέρχεται από πόρους του ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας, η περιφέρεια προχωρά άμεσα στην υλοποίηση προγράμματος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής με στόχο τόσο τη στήριξη της δράσης τους όσο και την εν γένει αναθέρμανση της αγοράς.

«Πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας δράση που θα τονώσει αποφασιστικά την τοπική οικονομία και παράλληλα θα συμβάλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι πόροι είναι εξασφαλισμένοι από το ΕΣΠΑ και αυτή την περίοδο γίνονται οι τελευταίες επαφές με το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ώστε να διαμορφωθεί ο τελικός πίνακας των δραστηριοτήτων που θα ενισχυθούν», ανέφερε σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Το πρόγραμμα, με τίτλο «Νέα δράση ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με περιφερειακή διάσταση» θα προκηρυχθεί την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, με προϋπολογισμό για τη Δυτική Ελλάδα ύψους 22,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο μεταξύ, λίγες μέρες πριν την προκήρυξη του προγράμματος ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας έστειλε επιστολή στον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κ. Χατζηδάκη με την οποία προτείνει να διευρυνθούν σημαντικά οι προβλέψεις σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα μπορούν να ενισχυθούν από τους πόρους του ΕΣΠΑ.

(Πηγή: Express.gr)




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: