To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Επιστρέφει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία; (upd)

Συζητήσεις και με Καρατζαφέρη
Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστες και ανεξάρτητες πηγές του matrix24.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.

Πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη γίνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά για σύμπηξη μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και να ανταποκριθεί στις διεθνείς υποχρεώσεις της αλλά και της ανάγκης να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κι αυτή δημόσια υπέρ της δημιουργίας ευρωπαϊκού μετώπου και αυτό αποτελεί τη βάση επιστροφής της στη ΝΔ.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συζητήσεις υπάρχουν και με την πλευρά του Γ. Καρατζαφέρη. Η μεγαλύτερη δυσκολία για την επίτευξη συμφωνίας έγκειται στην ανάγκη διάλυσης των μικροτέρων κομμάτων, για να μη χαρακτηριστεί η ΝΔ συνασπισμός και χαθεί το μπόνους των 50 εδρών σε περίπτωση που αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: