To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ολα τα Ταμεία στον ΕΟΠΥΥ θέλει η τρόικα

Την άμεση ένταξη όλων των ασφαλιστικών ταμείων με υπηρεσίες υγείας στον ΕΟΠΥΥ και την απόσυρση των διατάξεων του νόμου, που προβλέπει εξαίρεση όσων Ταμείων δεν χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό, ζητεί με επιστολή του προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς.

Η επιστολή -σε απαξιωτικό ύφος- ελέγχει τους υπουργούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη γιατί δεν τον ενημέρωσαν για τις εξαιρέσεις του νόμου. Ακολούθως, απαιτεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, για να καταργηθούν τα συγκεκριμένα άρθρα του νόμου και την ένταξη όλων των Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ μέχρι τον Ιούνιο.

(Πηγή: express.gr)






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: