To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Στα τέλη Ιουνίου το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ

Στα τέλη Ιουνίου θα λάβουν το οικογενειακό επίδομα από τον ΟΓΑ όσοι έχουν υποβάλει φορολογικές δηλώσεις για το 2014, έχουν εκκαθαριστεί μέχρι τα μέσα του Ιουνίου και έχουν παράλληλα υποβάλει την αίτηση Α21 που είναι απαραίτητη για το επίδομα. Παράλληλα 30.000 θα λάβουν το επίδομα που δεν το είχαν λάβει το 2013. Η πιθανότερη ημερομηνία πληρωμής είναι η 30ή/6.




Στα τέλη Ιουνίου και συγκεκριμένα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα θα καταβάλει ο ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα για το 2014 στους δικαιούχους που έχουν ολοκληρώσει την υποβολή των δηλώσεων και έχουν κάνει την αίτηση Α21. Να υπενθυμίσουμε ότι για φέτος τα επιδόματα θα καταβάλλονται κάθε τρίμηνο. Επίσης την ίδια μέρα θα λάβουν τα επιδόματα και 30.000 περίπου που δεν έχουν πάρει τα ποσά από το 2013 που εκκρεμούσαν για έλεγχο.

Οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει το Α21 και έχει εκκαθαριστεί η αίτησή τους μπορούν μέσω εφαρμογής του ΟΓΑ να ελέγχουν την πορεία της αίτησης τους και να ξέρουν πότε θα λάβουν τα χρήματα.

Πληροφορίες για τις αιτήσεις από την εφαρμογή του ΟΓΑ για τα επιδόματα του έτους 2014 θα είναι διαθέσιμες μέσω της παρούσας εφαρμογής τον επόμενο μήνα της υποβολής του εντύπου Α21.

Για να μπείτε στην εφαρμογή πατήστε εδώ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: