To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Νέο σύστημα στις αγροτικές επιδοτήσεις

Αναδιανομή της πίτας των αγροτικών επιδοτήσεων ύψους 20 δισ. ευρώ μέχρι το 2020 φέρνει το νέο εθνικό σχέδιο για την Κοινή Αγροτική Πολιτική που διαιρεί τη χώρα σε τρεις ζώνες και αναπροσαρμόζει τις αξίες των ατομικών δικαιωμάτων των Ελλήνων παραγωγών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" με βάση το νέο καθεστώς οι επιδοτήσεις θα συνδέονται εκ νέου με την παραγωγική διαδικασία.

Με το σύστημα που θέτει σε εφαρμογή το νέο εθνικό σχέδιο για τις αγροτικές επιδοτήσεις, ο αγρότης θα λαμβάνει ενίσχυση με βάση τις παραγωγικές επιλογές του και τα συστήματα ποιότητας που θα χρησιμοποιεί, αξιοποιώντας όλη την εκμετάλλευση και το είδος των συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Με αυτό τον τρόπο, θα βελτιώνει το εισόδημά του, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας, επενδύοντας στη συνεργασία και τις κατάλληλες σχέσεις εμπορίας και συμβολαιακής γεωργίας.

Ο φάκελος για τις άμεσες ενισχύσεις των Ελλήνων αγροτών, που μεθαύριο αναμένεται να λάβει το πράσινο φως από την Κομισιόν για την εφαρμογή του, προβλέπει τη διαίρεση της χώρας σε τρεις ζώνες (βοσκότοποι, εκτάσεις πολυετών και ετήσιων καλλιεργειών) με αναπροσαρμογές στις αξίες των ατομικών δικαιωμάτων, αλλά και πολύ ευνοϊκό καθεστώς για τους νέους αγρότες μέχρι το 2020.


Financial & Law:

Οι ειδικοί στις επιδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων και επενδυτικών σχεδίων.

Τηλέφωνα: 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: