To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το internet - 5ο

Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια πολύ σημαντική πηγή εισοδήματος για πάρα πολλούς επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να αποφύγετε κάποια συγκεκριμένα λάθη, τα οποία πολύς κόσμος που αποφάσισε να επενδύσει χρήματα για ένα e-shop, έχει κάνει.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η κατασκευή και δημιουργία ενός E-Shop

Πλέον στις μέρες μας, με την άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου, η κατασκευή και δημιουργία ενός e-shop είναι αρκετά εύκολη δουλειά.
Γενικά, το να δημιουργήσετε ένα website είναι αρκετά εύκολη δουλειά πλέον και η διαφορά ενός website με ένα e-shop, είναι η προσθήκη στο website ενός καλαθιού αγορών.
Η συμβουλή μας είναι, να διαθέσετε κάποια χρήματα για την ανάθεση της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος σε κάποιον επαγγελματία web designer.

Γιατί τα e-shops αποτυγχάνουν στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα ο κόσμος δεν είναι συνηθισμένος να κάνει αγορές μέσω internet και μόνο προϊόντα που απευθύνονται σε νεαρής ηλικίας άτομα, τα οποία είναι πιο εξοικειωμένα με τη χρήση του διαδικτύου, παρουσιάζουν κάποια κίνηση, όπως τα ηλεκτρονικά είδη.
Η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά ανταγωνιστική και χρειάζεται να διαθέσετε ένα πολύ σεβαστό κεφάλαιο για διαφήμιση.
Η άλλη λύση είναι να προσπαθήσετε να προσελκύσετε επισκέπτες δωρεάν, μέσω των μηχανών αναζήτησης.
Κάτι τέτοιο είναι εφικτό, όμως δεν μπορείτε να έχετε εγγυημένα αποτελέσματα, καθώς ο συγκεκριμένος κλάδος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.
Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε να διαθέσετε μεγάλο κεφάλαιο για την προώθηση του e-shop σας, τότε έχετε τις παρακάτω λύσεις.

Διάθεση των προϊόντων σας στο εξωτερικό

Μπορείτε να αναθέσετε σε έναν επαγγελματία να μεταφράσει τις σελίδες σας σε όποια γλώσσα θέλετε και να διαθέσετε τα προϊόντα σας στο εξωτερικό.
Ο αριθμός των ανθρώπων που μιλούν την αγγλική γλώσσα για παράδειγμα, είναι πολλές φορές μεγαλύτερος από αυτών που μιλούν την ελληνική. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προωθήσετε ένα e-shop το οποίο απευθύνεται σε μία αγορά, η οποία στην Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να είναι κερδοφόρα.
Μπορείτε να κάνετε μία έρευνα για τον ανταγωνισμό και να διαπιστώσετε αν είναι εφικτή μία υψηλή θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά που στοχεύουν οι σελίδες σας.
Αν δείτε ότι μπορείτε να πλασαριστείτε ψηλά δοκιμάστε το, καθώς τα κέρδη μπορεί να είναι τεράστια. Υπάρχουν ηλεκτρονικά καταστήματα που απευθύνονται στον αγγλόφωνο πληθυσμό, αλλά όχι σε πολύ εμπορικούς κλάδους, και πραγματοποιούν τζίρους πολύ μεγαλύτερους από ελληνικά e-shops τα οποία δραστηριοποιούνται στον πιο εμπορικό κλάδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: