To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Προσλήψεις 149 τελωνειακών στο ΥΠΟΙΚ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλη για δημοσίευση η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 149 θέσεων τακτικού προσωπικού τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών.

Με τη δημοσίευση της προκήρυξης στο φύλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως θα ξεκινήσει και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων. Από το σύνολο των θέσεων οι 94 αφορούν την κατηγορία της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 28 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 27 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν πτυχίο Νομικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Δεκτοί θα γίνονται και οι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος αστικής και περιφερειακής ανάπτυξης, δημόσιας διοίκησης , διεθνών και ευρωπαϊκών οικονομικών και πολιτικών σπουδών, διοίκησης επιχειρήσεων, επιχειρησιακής έρευνας και μάρκετινγκ, λογιστικής και χρηματοοικονομικής,ναυτιλιακών σπουδών, κ.α.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

επεξεργασίας κειμένων
υπολογιστικών φύλλων
υπηρεσιών διαδικτύου

Οι υποψήφιοι των κλάδων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά μια εκ της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας, ενώ αντίστοιχα οι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν καλή γνώση επίσης μίας εκ των αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: