To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

100.000 επιταγές για δωρεάν διακοπές με το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Εκατό χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι θα κάνουν φέτος δωρεάν διακοπές, μέσω του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του υπουργείου Εργασίας.

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ για κάθε έναν από τους 100.000 εργαζόμενους που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.


Αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ασφάλισης ΙΚΑ, άνεργοι που έχουν λάβει κατά το ίδιο διάστημα τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον 2 μήνες ή 50 ημερήσια επιδόματα καθώς και οι άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμΕΑ του ΟΑΕΔ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται προς τον ΟΑΕΔ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, ενώ όσοι κοπούν από τους καταλόγους του ΟΑΕΔ μπορούν να υποβάλουν προς τον Οργανισμό αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μία και μόνο ένσταση μέσα σε 3 ημέρες.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: