To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στη λιανική ρεύματος ο όμιλος Μυτιληναίου με χαμηλότερα τιμολόγια από τη ΔΕΗ

“Ανοίγει” η αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με την είσοδο της Protergia στη λιανική πώληση, η οποία θα προσφέρει φθηνότερο ρεύμα προς νοικοκυριά και βιομηχανίες σε σχέση με τη ΔΕΗ. Βέβαια, οι χρεώσεις τελών προς Δήμους και ΝΕΡΙΤ θα περιλαμβάνονται στο τιμολόγιο, αλλά η διαφοροποιείται στις χρεώσεις του ανταγωνιστικού σκέλους. Επίσης, η εταιρεία θα επιβραβεύει τους συνεπείς πελάτες με σταδιακή επιστροφή των εγγυήσεων.

Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας ενόψει των αλλαγών που έρχονται στην αγορά ενέργειας, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για το άνοιγμα της λιανικής αγοράς και η είσοδος στη λιανική ήταν μια κίνηση που ήρθε ύστερα από μακροχρόνια εξέταση. Παρουσιάζοντας την νέα δραστηριότητα του ομίλου, ο γενικός διευθυντής της Protergia Ντίνος Μπενρουμπή, τόνισε ότι όπως και στην παραγωγή ηλεκτρικού, έτσι και στη λιανική ο όμιλος μπήκε για να μείνει, ενώ αξιοποιεί το μέγεθος και το κύρος του στην παραγωγή ενέργειας από συμβατικές μονάδες και ΑΠΕ.




Αρχικός στόχος της εταιρείας του Ομίλου Μυτιληναίου είναι η Αθήνα, ενώ αργότερα πρόκειται να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω συνεργασιών, που θα ανακοινώσει σύντομα με αλυσίδες λιανικής. Το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Protergia είναι το 18311, ενώ προς το παρόν, το μοναδικό κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας είναι το κτίριό της στο Νέο Ηράκλειο.

Στο κεντρικό της κατάστημα στο Ηράκλειο Αττικής θα λειτουργεί το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, ενώ μέσω της ιστοσελίδας της θα προσφέρονται πολλές υπηρεσίες που θα αφορά τους λογαριασμούς. Μέσα από την ιστοσελίδα www.protergia.gr μπορείτε, από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας με την Protergia, να μαθαίνετε σε τι στάδιο βρίσκεται η αίτησή σας και με την εγγραφή σας στην περιοχή «ο Λογαριασμός μου».

Επίσης, μπορείτε να καταχωρείτε εσείς την ένδειξη του μετρητή σας και να λαμβάνετε κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό με βάση την πραγματική σας κατανάλωση. Στον λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, εκτός από τις ανταγωνιστικές χρεώσεις, περιλαμβάνονται οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις καθώς και οι αναλογούντες φόροι και τέλη που επιβάλλονται σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως του προμηθευτή που έχουν επιλέξει, συνεισπράττονται με τους λογαριασμούς κατανάλωσης και αποδίδονται στο κράτος.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: