To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Θέσεις εργασίας σε Έλληνες προσφέρει η Emirates

Tην ευκαιρία σε πολλούς Έλληνες να δουλέψουν στην Emirates Airlines δίνει η αεροπορική εταιρία, προσφέροντας υψηλούς μισθούς, δωρεάν διαμονή και μια σειρά άλλων προνομίων.

Η Emirates Airlines διοργανώνει μία ακόμη ημέρα καριέρας στην Αθήνα το Σάββατο 15 Mαρτίου 2014, στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, στην Πλάκα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία επιλογής οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει:
-να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας
-να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και
-να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Οι αποδοχές των αεροσυνοδών στην Emirates κυμαίνονται από 1.600 έως 1.900 ευρώ, ενώ για τους πιλότους στα 8.000 έως 10.000 ευρώ.

Μισθός Αεροσυνοδού – Προνόμια

Ο μισθός κατατίθεται στις 26 του κάθε μήνα και περιλαμβάνει τον βασικό μισθό + τις ώρες πτήσεις του προηγούμενου μήνα.

Allowances
Τα Allowances είναι χρήματα τα οποία παίρνετε για διατροφή όταν μένετε εκτός του Ντουμπάι. Ξεκινάνε από τα 40$ την ημέρα, συνήθως είναι περίπου 70$, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που είναι παραπάνω έως και 170$ την ημέρα. Το συνολικό ποσό υπολογίζεται ανάλογα με τα γεύματα του ξενοδοχείου. Πρέπει να είναι αρκετό για να έχετε 3 πλήρη γεύματα κάθε μέρα στο ξενοδοχείο. Τα χρήματα αυτά τα παραλαμβάνετε από το ξενοδοχείο κατά το check in και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε ή να τα αποταμιεύσετε.

Διαμονή
Παρέχεται διαμονή σε διαμερίσματα της εταιρίας. Το νερό και το τηλέφωνο είναι πληρωμένα και προσφέρεται 40dhs (8 ευρώ) μηνιαίως telephone allowance για το σταθερό τηλέφωνο.
Η διαμονή είναι σε διαμερίσματα με 2 ή 3 δωμάτια. Κάθε αεροσυνοδός έχει ένα δωμάτιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Κοινόχρηστα είναι το σαλόνι, η κουζίνα και μία τουαλέτα επισκεπτών.

Άδεια
Η άδεια που χορηγείται είναι 30 ημέρες.

Ιατρική Περίθαλψη
Παρέχεται πλήρη ιατρική περίθαλψη στην κλινική της Emirates κατά την διαμονή σας στο Dubai. Κατά την διαμονή σας εν υπηρεσία στο εξωτερικό, αν αρρωστήσετε, υπάρχει ειδική γραμμή βοηθείας και γιατρός όπου μπορείτε να απευθυνθείτε. Η ιατρική περίθαλψη δεν περιλαμβάνει πλήρη οδοντιατρική κάλυψη. Έχετε δικαίωμα αποζημίωσης 2500dhs (περίπου 500€) για επισκέψεις σε οδοντίατρους. Απλά πάτε σε όποιον οδοντίατρο θέλετε και μετά προσκομίζετε μία φόρμα επίσκεψης και την απόδειξη πληρωμής και σας επιστρέφονται τα χρήματα πίσω.

Σύνταξη
Δεν υπάρχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στο Ντουμπάι. Με άλλα λόγια, δεν θα βγείτε ποτέ στην σύνταξη. Μπορείτε όμως να πληρώσετε κάποια ιδιωτική εταιρία ή να αποταμιεύσετε μόνοι σας.

Εισιτήρια με έκπτωση
Δικαιούστε μειωμένα εισιτήρια εσείς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού. Οι ίδιοι δικαούστε απεριόριστα εισιτήρια ID90 και ID50. Τα συγγενικά σας μέλη πρώτου βαθμού (πατέρας, μητέρα, αδερφή-ος) δικαιούνται 4 ID90 και 4ID50(ή 2 με επιστροφή) κάθε χρόνο.
ID90 είναι εισιτήρια με έκπτωση 90%. Τα εισιτήρια αυτά τα παίρνεται μόνο αν υπάρχουν κενές θέσεις στο αεροπλάνο της τελευταίας στιγμής.
ID50 είναι εισιτήρια με έκπτωση 50%. Τα εισιτήρια αυτά είναι firm, που σημαίνει ότι αν το κλείσετε, η θέση σας είναι δεδομένη, ακόμα και αν το αεροπλάνο γεμίσει.
Η έκπτωση δεν περιλαμβάνει τους φόρους του αεροδρομίου, οι οποίοι πληρώνονται εξ ολοκλήρου σε κάθε περίπτωση

Bonus
Μετά το τέλος της 3ετίας έχετε 1 μισθό bonus κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο ανάλογα τα κέρδη της εταιρίας μπορεί να έχετε από μισό έως 2 μισθούς μπόνους.

Προκαταβολή
Μέσα στις πρώτες ημέρες της διαμονής σας στο Ντουμπάι θα σας δώσουν μία προκαταβολή 2000dhs για να έχετε να περάσετε τις πρώτες ημέρες + 500dhs για να αγοράσετε ένα σίδερο. Το ποσό αυτό σας χαρίζεται αν μείνετε στην εταιρία για 12 μήνες. Αν φύγετε πριν από τους 12 μήνες πρέπει να το δώσετε πίσω.

Προαγωγή
Ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας γίνονται οι προαγωγές σε ανώτερους βαθμούς. Η προαγωγή από economy σε business class γίνεται μετά από περίπου ενάμιση χρόνο. Στη συνέχεια μπορεί κάποιος να επιλέξει να γίνει first class ή Senior flight Steward μετά από ενάμιση ακόμα χρόνο με δύο χρόνια περίπου. Η προαγωγή σε Purser γίνεται μετά από ακόμα δύο χρόνια. Μετά τον βαθμό του Purser υπάρχουν και άλλοι βαθμοί όπως ο Senior Flight Purser αλλά και Cabin Crew Manager. Παράλληλα κάποιος μπορεί να γίνει και part – time ή full-time trainer και να εκπαιδεύει τους καινούριους αεροσυνοδούς.

Ισοτιμία
Η τοπική ισοτιμία είναι το UAE Dirham (dhs) ή (aed). Ένα δολάριο αντιστοιχεί με 3,67 dhs. Η ισοτιμία αυτή είναι συμφωνημένη και είναι σταθερή για τα τελευταία 10 χρόνια. Συνεπώς το Dirham έχει την σταθερότητα του δολαρίου. Οι αυξομειώσεις όμως του ευρώ επηρεάζουν την διαφορά ισοτιμίας Dirham με Ευρώ.

(Πηγή: fpress.gr)




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: