To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πώς θα γίνουν οι μετατάξεις των δημοτικών υπαλλήλων

Ξεπερνούν τις πέντε χιλιάδες τα αιτήματα από φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενδοδημοτική κινητικότητα, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιχειρεί με διαδικασίες εξπρές να κλείσει από τη συγκεκριμένη “δεξαμενή” τις τέσσερις χιλιάδες μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων που εκκρεμούν, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των συνολικά 25 χιλιάδων διαθέσιμων μέχρι το τέλος του μήνα.




Ειδικότερα, τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης προβλέπει επιτάχυνση στις εθελοντικές διαδημοτικές μετακινήσεις, δίνοντας πράσινο φως, ώστε χωρίς την εμπλοκή του ΑΣΕΠ και με απλή συνεννόηση δύο δήμων – αυτού στον οποίο υπηρετεί κάποιος υπάλληλος και αυτού που θα μεταφερθεί – να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση διατύπωσης των αιτημάτων από τους φορείς που διαπιστώνουν ελλείψεις, οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση σε ένα μόνο φορέα της προτίμησής τους. Εν συνεχεία, εντός τριών ημερών ο φορέας υποδοχής συντάσσει την απόφαση μετάταξης και τέλος μέσα σε πέντε μέρες το ΑΣΕΠ διατυπώνει γνώμη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση τεκμαίρεται ότι συμφωνεί.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: