To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Αλλαγές στις τιμές των διοδίων σε Ελευσίνα και Ισθμό

Αλλαγές στο σύστημα και στις τιμές των διοδίων στο τμήμα «Ελευσίνα Κόρινθος» θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 4 προς Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός.

Συγκεκριμένα η χρέωση στα μετωπικά διόδια Ελευσίνας και Ισθμού θα γίνεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις με νέες τιμές. Το νέο σύστημα προβλέπει επίσης τη λειτουργία πλευρικών σταθμών στους ανισόπεδους κόμβους Νέας Περάμου και Πάχης Μεγάρων (στους κλάδους εξόδου από Κόρινθο και εισόδου προς Κόρινθο) και στον κόμβο Αγίων Θεοδώρων (στον κλάδο εξόδου από Αθήνα και στον κλάδο εισόδου προς Αθήνα).

Αναλυτικά, οι τιμές διοδίων ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος (και με ΦΠΑ 23%) διαμορφώνονται ως εξής:


Παράλληλα, παρέχονται σε οχήματα με πομποδέκτη «Ολυμπία Pass» ή με μοτοκάρτα Ολυμπίας Οδού κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60% ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης, ενώ πρόσθετες εκπτώσεις παρέχονται σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων

Τέλος στην οδό Κορίνθου-Πατρών, στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου η κατάσταση παραμένει ως έχει, με χρέωση μόνο προς τη μία κατεύθυνση και τιμές διοδίων τις νέες μειωμένες -κατά 20%- τιμές που εφαρμόστηκαν στις 24 Δεκεμβρίου 2013, με πρόσθετη έκπτωση 10% για φορτηγά και ΙΧ με Ολυμπία Pass (ή μοτο-κάρτα Ολυμπίας Οδού για δίκυκλα).




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: