To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Επιταγές 12.000 ευρώ σε 1.300 ανέργους αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ

Το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει την προκήρυξη της δράσης "Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)", που στοχεύει στην κοινωνικοοικονομική ένταξη των ανέργων επαγγελματιών υγείας. Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 1.300 άνεργοι, απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι επωφελούμενοι θα λάβουν επιταγή ύψους 12.000 ευρώ η οποίο αντιστοιχεί στη λήψη υπηρεσιών κατάρτισης (θεωρία και πρακτική) αλλά και συμβουλευτικής καθοδήγησης και υποστήριξης των ωφελουμένων, από τους παρόχους κατάρτισης. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 24.00. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο http://www.voucher.gov.gr.

Ο συνολικός προϋπολογισμού της δράσης ανέρχεται σε 15.600.000 ευρώ, και χρηματοδοτείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΠ.ΑΝ.Α.Δ.) με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)".





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: