To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Προσλήψεις εξειδικευμένων υπαλλήλων στο Δημόσιο

Με νοσηλευτικό προσωπικό, οικονομολόγους, αποφοίτους σχολών πληροφορικής και εξειδικευμένα στελέχη θα ενισχυθεί το Δημόσιο κατά την περίοδο 2013-2014.

Οσο για τους τομείς που θα απορροφήσουν το νέο προσωπικό, δεν είναι άλλοι από την Υγεία, τις οικονομικές και φοροεισπρακτικές υπηρεσίες και τις Ανεξάρτητες Αρχές (π.χ. Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ.ά.).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα κενά που αφορούν ειδικότητες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα καλυφθούν μέσω της κινητικότητας, ενώ οι νέες τοποθετήσεις θα αφορούν υπαλλήλους με υψηλά προσόντα.

Συνεπώς οι νέες θέσεις που θα προκύψουν το 2014 δεν θα καλυφθούν με απόφοιτους Λυκείου, αλλά με πτυχιούχους υψηλών προσόντων (μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί τίτλοι σπουδών).

Οπως ανέφερε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, έως το τέλος του 2013 θα έχουν πραγματοποιηθεί 7.000-8.000 προσλήψεις και εκτίμησε ότι το 2014 ο αριθμός τους θα είναι σημαντικά αυξημένος, εξαιτίας της διαφοροποίησης της αναλογίας μεταξύ προσλήψεων - αποχωρήσεων.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: