To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Υπ. Εργασίας: Δεν παρεμβαίνουμε στις επιχειρησιακές συμβάσεις εταιριών

Άρον-άρον έσπευσε η εταιρεία που έβαλε στη επιχειρησιακή σύμβαση όρο που προβλέπει ότι έχει το δικαίωμα να πληρώνει τους εργαζόμενους μέχρι και με τρεις μήνες καθυστέρηση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΒΗΜΑ ο πρόεδρος των εργαζομένων του υπουργείου Εργασίας, ασκήθηκε πίεση από την πλευρά του υπουργείου ώστε να απαλειφθεί ο, πρωτοφανής, αυτός όρος σε νέα τροποποιητική σύμβαση που στάλθηκε στο Υπουργείο Εργασίας.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη ότι δύο εταιρίες security κατάρτισαν επιχειρησιακές συμβάσεις με τις οποίες ο εργοδότης είχε δικαίωμα να πληρώνει στους εργαζόμενους το μισθό μετά την πάροδο έως και τριών μηνών, τίθεται υπό νέο πρίσμα το γεγονός ότι οι συμβάσεις των εταιριών με τους υπαλλήλους τους δεν υπόκεινται στον έλεγχο του υπουργείου Εργασίας. Το υπουργείο Εργασίας παρεμβαίνει μόνο εφόσον προκύψει κάποιο θέμα, επιβεβαιώνει ο Β. Κεγκέρογλου.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: