To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΤΑ: 300 προσλήψεις σε Βόρεια Ελλάδα, Αττική και Αιγαίο

Τριακόσιες προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα πραγματοποιήσουν συνολικά τέσσερις υπηρεσίες των ΕΛ.ΤΑ. στη Βόρεια Ελλάδα, στην Αττική και στο Αιγαίο.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών και θα επιλεγούν από τις ειδικότητες Διανομέων, υπαλλήλων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και Οδηγών.
Οι «ανοιχτοί» διαγωνισμοί είναι οι εξής:
ΕΛ.ΤΑ.: 300 προσλήψεις σε Βόρεια Ελλάδα, Αττική και Αιγαίο
Μονάδες Διανομής Θεσσαλονίκης: Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για 18 θέσεις Διανομέων κατηγορίας ΔΕ με οκτάμηνες συμβάσεις. Πληροφορίες στο τηλ.: 2310-289564.
Μονάδες Διανομής Κατερίνης: Την ίδια ημερομηνία (11 Νοεμβρίου) λήγει η προθεσμία για τέσσερις Διανομείς ΔΕ για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 23510-25487.
ΕΛ.ΤΑ. Αττικής - Αιγαίου: Τριάντα πέντε θέσεις Διανομέων, Οδηγών και εργαζομένων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΔΕ ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τα ΕΛ.ΤΑ. Αττικής και Αιγαίου. Θα προσληφθούν 30 Διανομείς, τρεις Οδηγοί και δύο Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα ΕΛ.ΤΑ. Αγίου Κηρύκου, Αίγινας, Αντιμάχειας, Αντιπάρου, Ιαλυσού, Σάμου, Καλύμνου, Καρλοβασίου, Κύθνου, Λέρου, Μυτιλήνης, Ρόδου, Χίου, Μεγίστης, Μήθυμνας, Νάξου, Νάουσας Πάρου, Νισύρου, Πάτμου, Πόρου, Σίφνου και Σπετσών. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 15 Νοεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-4146112.
Μονάδες Διανομής Αθήνας - Πειραιά: Στην πρόσληψη 244 Διανομέων προχωρούν τα ΕΛ.ΤΑ. για τις Μονάδες Διανομής Αθήνας - Πειραιά με συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-3353859.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: