To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

1430 εποχικούς ζητούν Jumbo και Public για τα Χριστούγεννα

Οι εταιρείες που κάνουν "χρυσές" δουλειές τα Χριστούγεννα φαίνονται από τον αριθμό των εποχικών προσλήψεων - έστω κι αν οι μισθοί πλέον είναι και με το νόμο στα... τάρταρα.
Ετσι, "πρωταθλητής" στις προσλήψεις εφέτος είναι τα Jumbo, τα οποία ζητούν να προσλάβουν 1.200 εργαζομένους, εποχιακούς, για ταμεία και πωλητές. Η μεγαλύτερη αλυσίδα παιχνιδιών, ειδών bebe, παιδικού βιβλιοχαρτοπωλείου, ειδών σπιτιού, ένδυσης και ...ό,τι άλλο πραγματοποιεί κάθε Χριστούγεννα σχεδόν το 1/3 των ετησίων πωλήσεών της και μάλιστα οι πωλήσεις των εορτών καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κινηθεί όλο το οικονομικό έτος για τον όμιλο.

Υψηλές επιδόσεις έχουν και τα γνωστά πολυκαταστημάτα ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας του Π. Γερμανού: Τα Public ζητούν και αυτά υπαλλήλους και πωλητές συμβούλους, 230 στον αριθμό, επίσης εποχικούς.

Πηγή: newmoney.gr






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: