To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Επιδοτούμενο πρόγραμμα απασχόλησης 1.500 ανέργων από την περιφέρεια Αττικής

Την άμεση εκπόνηση και υλοποίηση ετήσιου προγράμματος απασχόλησης, προϋπολογισμού περίπου 10 εκατ. ευρώ, για την επιδότηση της πρόσληψης 1500 εργαζομένων ανακοίνωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός.

Όπως είπε «οι ωφελούμενοι θα είναι άνεργοι έως 29 ετών σε ειδικότητες και επαγγέλματα που πλήττονται από την κρίση και οι δικαιούχοι θα είναι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής».

Θα ακολουθηθούν τα πρότυπα αντίστοιχων προγραμμάτων επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ με υποχρέωση του εργοδότη να διατηρεί τον εργαζόμενο μετά το πέρας του έτους για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Για τη διαδικασία απαιτείται νομοθετική ρύθμιση από το Κράτος.

Πρόγραμμα για το ΧΥΤΑ Φυλής

Πρόγραμμα απευθείας παροχής αντισταθμιστικών οφελών στους κατοίκους των περιοχών που γειτνιάζουν με τον ΧΥΤΑ Φυλής ξεκινά ο ΕΔΣΝΑ ύστερα από πρόταση του περιφερειάρχη Γ. Σγουρού.

Επίσης, ο ΕΔΣΝΑ καταθέτει αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο έξω και γύρω από το ΧΥΤΑ Φυλής.

(Πηγή: in.gr)






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: