To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Δικαίωση δανειολήπτριας από το Ειρηνοδικείο Καβάλας

Το Ειρηνοδικείο Καβάλας δικαίωσε μια γυναίκα συνταξιούχο, μέλος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, η οποία από συνολικές οφειλές ύψους 57.000€ θα κληθεί να πληρώσει προς τις τράπεζες το επόμενο διάστημα μηδενικές δόσεις. Με την ίδια απόφαση το Ειρηνοδικείο εξαιρεί από την εκποίηση την κύρια κατοικία της συνταξιούχου την οποία απέκτησε μέσω επιδοτούμενου δανείου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Το Ειρηνοδικείο αποφάσισε την καταβολή μηδενικών μηνιαίων δόσεων προς όλους τους πιστωτές μέχρι να γίνει διερεύνηση των περιπτώσεων επαναπροσδιορισμού των μηνιαίων καταβολών. Να σημειωθεί πως το μοναδικό εισόδημα της αιτούσης είναι η σύνταξή της που ανέρχεται στο ποσό των 370 € μηνιαίως.

Η συνταξιούχος προσέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών στα τέλη του 2010 και στις αρχές του επόμενου έτους εκπρόσωπος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας κατάθεσε προς τις πιστώτριες τράπεζες πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού την οποία στην πλειοψηφία τους οι τράπεζες της αγνόησαν.

Στη συνέχεια η συνταξιούχος κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Καβάλας αίτηση δικαστικής ρύθμισης χρεών. Στο δικαστήριο η καταναλώτρια παρέστη με τη δωρεάν συνδρομή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Θανάση Αθανασίου.


Financial Solutions: Αποτελεσματικές δικαστικές και εξωδικαστικές ρυθμίσεις οφειλών για επιχειρήσεις, ιδιώτες, υπερχρεωμένα νοικοκυριά κλπ. Τηλέφωνα: 210.8818474 - 6945976642

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: