To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Φεύγει και η Societe Generale από την Ελλάδα

Η Societe Generale έκοψε τη γραμμή χρηματοδότησης της Γενικής Τράπεζας και εξετάζει πιθανές στρατηγικές εξόδου, μεταδίδει το Reuters.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου, Bertrand Badre, η τράπεζα εξετάζει στρατηγική εξόδου όπως και η Credit Agricole.

Αναλυτές που παραβρέθηκαν στην ενημέρωση, τόνισαν ότι ο οικονομικός διευθυντής σμείωσε ότι η γραμμή χρηματοδότησης στην Γενική έχει μειωθεί σε μηδενικά επίπεδα.

Εκπρόσωπος της SocGen επιβεβαίωσε ότι η γραμμή χρηματοδότησης προς την ελληνική θυγατρική έχει «μειωθεί» στα μίνιμουμ επίπεδα.

(Πηγή: Ημερησία)




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: