To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κατάρτιση ανέργων στην ΟΤΕΑcademy με επιταγές ΟΑΕΔ

Διαθέτοντας εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και με την ειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας, η OTEAcademy, ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, συμμετέχει στη δράση κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων που εξήγγειλε ο ΟΑΕΔ σχετικά με την επιχορήγηση επιταγών κατάρτισης ή αλλιώς «training vouchers», για την πιστοποίηση ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Η ΟΤΕAcademy συμμετέχει στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινω-νιών», επισημαίνει ο Δημήτρης Λώλης
Η επιλογή του Κ.Ε.Κ. στο οποίο θα γίνει η παρακολούθηση του προγράμματος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση, ιδίως στην παρούσα δύσκολη περίοδο που διανύουμε όπου τα εφόδια που αποκτούμε θα πρέπει να μας εξασφαλίζουν ότι είμαστε επίκαιροι και ανταγωνιστικοί.

Για τους επιτυχόντες που θα βρεθούν στη λίστα των δικαιούχων της επιταγής κατάρτισης, η ΟΤΕAcademy είναι η σωστότερη επιλογή γιατί παρέχει αποκλειστικές και μοναδικές επιπλέον υπηρεσίες που θα προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους ανέργους που ψάχνουν για δουλειά:

•Συνεργάζεται με το ECDL - τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα.
•Προσφέρει επιπλέον 20 ώρες ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευσης για σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία για την καλύτερη επιλογή εργασίας και εκπαίδευση για επιτυχή επαγγελματική συνέντευξη.
•Οι 100 ώρες εκπαίδευσης πραγματοποιούνται σε περιβάλλον εκπαίδευσης, ό,τι πιο επίκαιρο, Microsoft Office 2007.
•Είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα.
•Διαθέτει σύγχρονα εργαστήρια και η πρακτική εξάσκηση γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
•Προσφέρει πολλά διαφορετικά τμήματα για μεγαλύτερη ευελιξία σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής. Παράλληλα, υπάρχουν και ταχύρυθμα τμήματα που δίνουν τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του προγράμματος σε ταχύτερο χρονικό διάστημα.

H OTEAcademy, μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ, έχει αντικείμενο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με την παροχή πρωτοποριακών και αποκλειστικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Αναγνωρισμένος ως ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα σε θέματα τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, η ΟΤΕAcademy αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel - Lucent Enterprise, η Oracle και η Microsoft. Εχει εξασφαλίσει σημαντικές αποκλειστικές συνεργασίες και παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου που καταλήγουν στην αντίστοιχη πιστοποίηση και διεξάγονται από πιστοποιημένους εισηγητές με πολυετή εμπειρία.

Επίσης, η OTEAcademy είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των 2 μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών πιστοποίησης, της Prometric και της Pearson Vue. Προσφέρει όλες τις πιστοποιήσεις των 550 συνεργαζόμενων φορέων και διακρίνεται για το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Το Κ.Ε.Κ OTEAcademy ιδρύθηκε το 2005. Στις δραστηριότητές του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

•Η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, μέσω της συμμετοχής του σε ανοιχτούς δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς στο πλαίσιο του Ε.Σ.Π.Α. (παραγωγή ηλεκτρονικού υλικού εκπαίδευσης 20 μαθημάτων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Ρουμανία).
•Η συμμετοχή σε κοινοπραξίες - ενώσεις εταιρειών για την υλοποίηση έργων κατάρτισης προσωπικού φορέων του Δημοσίου ή του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και για την υλοποίηση διακρατικών συνεργασιών με σκοπό την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.
•Η ανάπτυξη σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού, περιεχομένου & εργαλείων για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
•Η συνεργασία με κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο τους, για την πρακτική εξάσκηση των καταρτιζομένων, αλλά και την προώθησή τους στην απασχόληση.
•Η ενίσχυση δράσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, αλλά και στην ευρύτερη διάδοση της διά βίου μάθησης και της διά βίου απασχόλησης.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.oteacademy.gr
http://www.oteacademy.gr/kek-training-voucher




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: