To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τουρισμός: Προβολή των θετικών ειδήσεων για την Ελλάδα

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή κυρίως των «θετικών ειδήσεων για την Ελλάδα» η υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τατιάνα Καραπαναγιώτη επισήμανε χτες τη σημασία της διάδοσης θετικών μηνυμάτων στις αγορές του εξωτερικού, ειδικά αυτήν την περίοδο που το έχει ανάγκη η χώρα μας.

Ο τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία θα συνεχίσει τις δράσεις που ήδη είχαν αρχίσει, υπογράμμισε η κ. Καραπαναγιώτη. Στις θετικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να προβληθούν αυτήν την περίοδο, ανέφερε για παράδειγμα ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα, ότι οι τουριστικές επιχειρήσεις λειτουργούν άψογα, ότι δεν υπάρχουν αυτήν την περίοδο απεργίες κ.λπ.

Αυτό που επικοινωνείται αυτήν την περίοδο, όπως είπε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Γιώργος Κωλέτσος, είναι ότι το ελληνικό τουριστικό προϊόν είναι κορυφαίο σε ό,τι αφορά τη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών. Μάλιστα όπως είπε, δημιουργείται ένας ιστότοπος εντός του Visit Greece με όνομα True Greece, που θα προσπαθεί να μεταδώσει την αληθινή πλευρά της κατάστασης στην Ελλάδα. Στην εν λόγω δράση «εκπομπής θετικών ειδήσεων» κεντρικό ρόλο θα έχει ο ΕΟΤ, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλέγμα δράσεων για τη λειτουργία αυτής της πρωτοβουλίας. Μάλιστα, θα κληθούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια και οι περιφέρειες.

(Πηγή: Τα Νέα)






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: