To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θα κόβεται το ρεύμα χωρίς εντολή του ΥΠΟΙΚ

Μόνο μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών θα κόβεται το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που δεν καταβάλλουν το τέλος ακινήτων, όπως προβλέπεται στην τροπολογία του υπουργείου που κατατέθηκε στη Βουλή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους δεν καταβάλουν το τέλος και ουσιαστικά το καθεστώς εφαρμογής του νόμου θα είναι πιο ελαστικό.

Σημειώνεται ότι με βάση το ισχύον καθεστώς η προθεσμία για την εξόφληση του τέλους ήταν 80 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.

(Πηγή: tovima.gr)





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: