To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πώς να κερδίσετε χρήματα από την πώληση προσφορών μέσω Ιντερνετ

Τα 5 βήματα που χρειάζονται για να φτιάξετε το δικό σας Deal Aggregator
Deal site ή αλλιώς Site Προσφορών ονομάζονται site τα οποία καθημερινά προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό μοναδικές προσφορές με μεγάλες εκπτώσεις.

Τα συγκεκριμένα deals δεν θα μπορούσε ο πελάτης να τα βρει ψάχνοντας απλά στην αγορά αφού οι τιμές στις οποίες προσφέρονται είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μόνο για το συγκεκριμένο Site Προσφορών. Τα Deal Sites κερδίζουν ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνουν και τις συμφωνίες που θα κλείσουν με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Deal Aggregators ονομάζονται τα sites τα οποία συγκεντρώνουν τις προσφορές από τα διάφορα Deal Site και η φιλοσοφία τους είναι αντί ο καταναλωτής να ψάχνει σε 50 διαφορετικά Deal Site για να βρεί την προσφορά που θέλει, χρησιμοποιώντας τα Deal Aggregators θα μπορεί σε ένα site να δεί όλες τις προσφορές τις αγοράς συγκεντρωμένες. Οπότε τα Deal Aggregators προωθούν τα Deal Site και ως αντάλλαγμα, τα Deal Site επιβραβεύουν τα Deal Aggregators για τις πωλήσεις που θα τους φέρουν. Συνήθως η επιβράβευση υπολογίζεται σε προμήθεια για κάθε πώληση.

Εφόσον τώρα κάναμε τον διαχωρισμό, ας δούμε:

Τα 5 βήματα που χρειάζονται για να φτιάξετε το δικό σας Deal Aggregator και να κερδίζετε χρήματα από την πώληση προσφορών!

1. Όνομα & Τεχνικό Κομμάτι

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε το όνομα του site σας και να κατοχύρωσετε το Όνομα Χώρου όσο πιο γρήγορα γίνεται! Φροντίστε το όνομα που θα διαλέξετε να είναι όσο το δυνατόν Πρωτότυπο, Μοναδικό, Σύντομο, Έξυπνο και Εύηχο ώστε να έχει την δική του ταυτότητα και να μην υπάρχει σύγχυση με άλλα site.

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με κάποια εταιρεία Δημιουργίας Ιστοσελίδων οι οποίοι θα αρχίσουν να υλοποιούν το site σας. Αν και το αποτέλεσμα είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλό, υπάρχουν και άλλες λύσεις τις οποίες θα έπρεπε να συμπεριλάβετε στην έρευνα αγοράς σας.

Υπάρχουν έτοιμες πλατφόρμες Deal Aggregator οι οποίες σας διευκολύνουν την ζωή κατά πολύ αφού:
• είναι πολύ φιλικές προς τον χρήστη,
• έχουν πολλα περιθώρια διαμόρφωσης,
• αναλόγως τις επιθυμίες σας, το κόστος (λειτουργικό και έξοδα αγοράς) είναι ελάχιστο
• το διαχειριστικό κομμάτι το τρέχετε εσείς.

Μια τέτοια πλατφόρμα είναι το ClickBanner Affiliate Wordpress Plugin, που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για τους συνεργάτες της ClickBanner.

Για να δουλέψει η παραπάνω πλατφόρμα, πρέπει να έχετε γίνει μέλος στην ClickBanner ώστε να σας παρασχεθούν τα απαραίτητα εργαλεία για να προωθήσετε τις προσφορές των Deal Site, και να εκμεταλλευτείτε τα ωφέλη του Affiliate Marketing, κερδίζοντας χρήματα για κάθε πώληση που θα γίνετε μέσω του Deal Aggregator σας.

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο δικό σας WordPress Blog ή Site και αυτόματα εμφανίζονται αυτόματα οι προσφορές από όλα τα Site Προσφορών με τα οποία συνεργάζεται η ClickBanner.

2. Google & Μηχανές Αναζήτησης

Αφού ετοιμαστεί το site και είναι 100% λειτουργικό τότε πρέπει να εξασφαλίσετε ότι θα είσαστε ορατοί στο αγοραστικό κοινό που μανιωδώς ψάχνει στο Διαδίκτυο. Πώς; Ο πιό απλός τρόπος είναι χρησιμοποιώντας το Google AdWords. Σκοπός είναι αρχικά να εμφανίζεστε οργανικά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Search Engine Optimization- Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) και παράλληλα να τρέχετε διαφημιστική καμπάνια στις λέξεις κλειδιά για τα πληρωμένα αποτελέσματα της Google ώστε να επιτευχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή γίνεται.

3. Facebook & Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης

Το S.E.O. όμως μόνο του δεν φτάνει. Εδώ έρχονται τα Social Media να σας λύσουν τα χέρια. Καθ’ότι ζούμε στην εποχή που το Internet και τα Κοινωνικά Μέσα Δικτύωσης αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς η ένταξη σας σε αυτά είναι αν όχι απαραίτητη, υποχρεωτική. Συνδέστε το site σας με την σελίδα σας στο Facebook, το Twitter, το κανάλι σας στο YouTube και προσπαθήστε να μεγαλώσετε και να καλλιεργήσετε την πελατειακή σας βάση όσο το δυνατόν περισσότερο. Μόλις χτίσετε την παρουσία σας στα μέσα αυτά, θα μπορέσετε να προωθήστε ακόμα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα μέσω Affiliate Marketing.

4. Συνεργασίες & Συνέργειες

Μόλις πραγματοποιήσετε τα παραπάνω βήματα καλό θα ήταν να ξεκινήσετε συνεργασίες και συνέργειες με άλλους ιδιοκτήτες παρόμοιων ή και διαφορετικών επιχειρήσεων οι οποίοι θα σας διαφημίζουν και θα τους διαφημίζετε με ίσα ανταλλακτικά ωφέλη. Σκοπός είναι να προκύψει μια συνεργασία με στόχο την προώθηση και των 2 μερών, για παράδειγμα με την χρήση κοινών πόρων ( π.χ. ανταλλαγή διαφημιστικών banner, παρουσίαση του κάθε μέρους στην σελίδα του άλλου ή στο newsletter του) με την οποία θα προκύψουν ωφέλη τόσο για εσάς όσο και για τον συνεργάτη σας, τους υπάρχοντες και τους μελλοντικούς πελάτες σας.

5. Εξυπηρέτηση & Βελτίωση

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε στη σχέση που έχετε με την πελατειακή σας βάση. Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας, μάθετε τι θέλουν, τι δεν τους αρέσει και προσπαθήστε συνεχώς να βελτιώνετε τις υπηρεσίες σας με βάση την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι το Newsletter το οποίο λαμβάνουν οι εγγεγραμμένοι στο site σας χρήστες. Μπορείτε να καλλιεργήσετε την σχέση με τους συνδρομητές σας ως εξής:

• Προσωποποιήστε τα e-mail σας
• Προσφέρετε προνόμια μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη του newsletter
• Κατηγοριοποιήστε τους συνδρομητές σας
• Τμηματοποιήστε τα μέλη σας βάση προτιμήσεων και αγορών
• Χρησιμοποιήστε ενδιαφέρουσες επικεφαλίδες
• Διατηρήστε έγκυρες λίστες παραληπτών
• Επεξεργαστείτε το περιεχόμενο του Newsletter
• Ενεργοποιήστε τους ανενεργούς συνδρομητές σας

Ακολουθήστε τα 5 παραπάνω απλά βήματα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας Deal Aggregator και να κερδίσετε χρήματα από την πώληση προσφορών μέσω Internet!

GoldenDeals - Εκπτώσεις! Είδες τη σημερινή προσφορά; Αγόρασέ την & κέρδισε έκπτωση έως -90%!
Κάνε κλικ εδώ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: