To παρόν blog http://epityxiacom.blogspot.gr δεν ανανεώνεται πλέον και αποτελεί αρχείο για το eisodima.gr.
Το eisodima.gr λειτουργεί κανονικά με καθημερινή ενημέρωση στις διευθύνσεις:
Όσοι φίλοι και φίλες έχουν εγγραφεί στο newsletter με τις καθημερινές αναρτήσεις μας και επιθυμούν να συνεχίζουν να το λαμβάνουν στο email τους, θα πρέπει να επανεγγραφούν εδώ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εξειδικευμένους τεχνίτες ζητούν τα «Ελληνικά Πετρέλαια»

Τεχνίτες επιθεώρησης εξοπλισμού Νότου πρόκειται να προσλάβει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, προκειμένου να τους απασχολήσει σε εργασίες επιθεώρησης εξοπλισμού πεδίου στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών και να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο Λυκείου, συναφή προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε επιθεωρήσεις/ποιοτικούς ελέγχους μηχανολογικών εγκαταστάσεων βιομηχανιών, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση μηχανολογικού σχεδίου, άδεια οδήγησης β' κατηγορίας, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και τουλάχιστον ένα από τα πιστοποιητικά ποιοτικών ελέγχων (VT, PT, MT, UT, RT).

Επιθυμητές θεωρούνται οι γνώσεις χειρισμού Η/Υ, καθώς και η εντοπιότητα, δηλαδή η διαμονή των υποψηφίων σε όμορους δήμους των δύο διυλιστηρίων.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όσοι διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ αποκλείονται από τη διαγωνιστική διαδικασία, ενώ για τους πτυχιούχους ΤΕΙ δεν ισχύει το ίδιο (εφόσον το δηλώσουν στην αίτηση πρόσληψής τους). Ειδικά αν είναι απόφοιτοι των τμημάτων Τεχνολόγων Πετρελαίου ή Μηχανολογίας, η προϋπηρεσία που απαιτείται καθορίζεται στα δύο χρόνια για εκείνους.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα υποβληθούν σε τεστ ικανοτήτων και αγγλικής γλώσσας, ενώ όσοι προσληφθούν τελούν υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 6 Φεβρουαρίου στη διεύθυνση: Ελληνικά Πετρέλαια, Χιμάρας 8Α, ΤΚ 15125 Μαρούσι, υπ' όψιν Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου (Κωδικός ΤΕΕΝ).





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: